Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του

Ο συγγραφέας φαινόμενο που έγραψε το παγκόσμιο best seller.
Το βιβλίο έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 70 γλώσσες και έχει ξεπεράσει τα 4.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως.
(Κλικ στην εικόνα για να το κατεβάσετε)
 

Πριν από δεκαπέντε περίπου χρόνια, εκδόθηκε ένα βιβλίο που κατόρθωσε, από τότε μέχρι σήμερα, να μεταμορφώσει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. 
Ο τίτλος του: "Ο Μοναχός Που Πούλησε Τη Ferrari Του".

Ο αναγνώστης δεν μπορεί παρά να νιώσει συγκλονισμένος από την ιστορία του Τζούλιαν Μαντλ, του πάμπλουτου μεγαλοδικηγόρου που είδε σε μια στιγμή την πορεία της ζωής του να ανατρέπεται και να οδηγείται ένα βήμα πριν το θάνατο. Ένα σχεδόν μοιραίο έμφραγμα στην αίθουσα του δικαστηρίου... 

Η συνταρακτική αυτή εμπειρία θα αποτελέσει την αφορμή για να εγκαταλείψει για πάντα τον υλικό κόσμο και να ταξιδέψει προς την Ανατολή αναζητώντας τον ουσιαστικό σκοπό της ζωής του...
Το βιβλίο του Robin Sharma "Ο Μοναχός Που Πούλησε Τη Ferrari Του" τυπώθηκε αρχικά σε λίγα αντίτυπα, πολύ σύντομα όμως σημείωσε τεράστια επιτυχία και έγινε ανάρπαστο. Μεταφράστηκε σε περισσότερες από εβδομήντα γλώσσες. 

Το μήνυμα του βιβλίου, αν και απλό, κρύβει μεγάλη δύναμη μέσα του γιατί είναι ένα μήνυμα ελπίδας και επιτυχίας. Σε αυτό άλλωστε οφείλεται και η επιτυχία του σε ολόκληρο τον κόσμο. 
Είναι μια παραβολή που εμπνέει, προσφέροντας όχι μόνο απαντήσεις σε κάποια από τα μεγάλα ερωτήματα της καθημερινής ζωής αλλά και πρακτικούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε εσωτερικό πλούτο, ζωντάνια, ευτυχία και εσωτερική γαλήνη, και να ζήσετε μια ζωή για την οποία θα είστε περήφανοι. 

 ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ 
 
Ο Robin Sharma είναι ένας από τους αναγνωρισμένους ειδικούς σε θέματα ηγεσίας, στις ομάδες επίλεκτων και στην αυτο-αποκάλυψη.

Είναι ο συγγραφέας αρκετών best sellers, μεταξύ αυτών του #1 διεθνούς best seller Ο Μοναχός που Πούλησε τη Ferrari του και των δημοφιλών βιβλίων της ίδιας σειράς, Η Σοφία τον Αρχηγού από τον Μοναχό που Πούλησε τη Ferrari του και Οικογενειακή Σοφία από τον Μοναχό που Πούλησε τη Ferrari του, Who Will Cry when You Die? και The Saint, The Surfer & The CEO.

Συχνά καλεσμένος των εθνικών μέσων ενημέρωσης, ο Robin έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από χίλιες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Είναι επίσης περιζήτητος παγκοσμίως ως βασικός ομιλητής, ενώ συχνά έχει μοιραστεί τη «σκηνή» με προσωπικότητες όπως οι Jack Welch, Bill Clinton, Christopher Reeve, Dr. Phill, Deepak Chopra και Wayne Dyer.

Πρώην δικηγόρος με δυο νομικά πτυχία, το ένα από αυτά Master.

O Robin είναι ο οραματιστής CEO των Sharma Leadership International (SLI), μίας ευρέως αξιοσέβαστης επιμορφωτικής εταιρείας.

Επίσης, ο Robin είναι ανώτερος εκπαιδευτής διοίκησης / ζωής σε ανώτερα στελέχη οικονομικών τμημάτων, σε επιχειρηματίες και σε ορισμένους από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους του πλανήτη.

Η προσωπική αποστολή του Robin είναι να βοηθάει τους ανθρώπους να ανακαλύψουν ξανά ποιοι πραγματικά είναι και να ζουν με έναν τρόπο εποικοδομητικό προς τους γύρω τους. Μέσω του The Robin Sharma Foundation for Children, βοηθάει παιδιά από κατώτερα κοινωνικά στρώματα να διεκδικήσουν μια καλύτερη ζωή.


Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το στο Facebook  με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ή κάντε κλικ παρακάτω στα εικονίδια κοινωνικών δικτύων επιλογής σας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου