Gadget δονητής εμφύτευμα; Και όμως, είναι αλήθεια!


Ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα ή μία πολύ περίεργη ιδέα;
Όσες από εσάς είχατε ευχηθεί να είχατε έναν hands-free δονητή εμφυτευμένο στα γεννητικά σας όργανα, που κυριολεκτικά θα σας έκανε να έχετε οργασμό όπου και όποτε θέλετε, έφτασε η ώρα! Φαίνεται ότι η ευχή σας εισακούστηκε από την εταιρεία Fun Factory (εταιρεία που φτιάχνει δονητές και εμπνεύστρια των «Smartballs Fitness Kit"), κάνοντας τα πιο τρελά σας όνειρα πραγματικότητα. Η τεχνολογία κάνει άλματα, αφήνοντας πίσω τους παραδοσιακούς δονητές, καθώς εισβάλλει στην ουσία στο γυναικείο σώμα, χαρίζοντας οργασμούς με το πάτημα ενός κουμπιού και μόνο!
Ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος Dirk Bauer μαζί με μία ομάδα Γερμανών γιατρών, ανέπτυξαν τον δονητή Orgasmia™, ένα κολπικό εμφύτευμα σε σχήμα V από ειδική σιλικόνη που τοποθετείται στην κλειτορίδα. Εμπνευσμένη από τη σχεδίαση των θερμικών ηλεκτρικών ρολογιών, η συσκευή φορτίζει αυτόματα χρησιμοποιώντας τη θερμότητα του σώματος. Ενεργοποιείται μέσω Bluetooth και smartphones (πολλά από τα οποία είναι συμβατά), εκπέμποντας μια ήπια και αθόρυβη δόνηση σε όλη την γεννητική περιοχή και όχι μόνο στην κλειτορίδα.
Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έχει κατασκευάσει ήδη πολλά σεξουαλικά παιγνίδια που λειτουργούν με τηλεκοντρόλ. Αναμένεται να σχεδιάσει και πιο διακριτικά αξεσουάρ που θα δίνουν την εντολή στο δονητή, όπως κολιέ, δαχτυλίδια, βραχιόλια, κολιέ…

Το νέο της προϊόν ισχυρίζεται, ότι θα ενισχύσει την σεξουαλική εμπειρία και θα βοηθήσει τη σεξουαλική ζωή πολλών ζευγαριών, βοηθώντας:
  • την γυναίκα που δυσκολεύεται να φτάσει σε οργασμό (τα ποσοστά φτάνουν μέχρι και 80% των γυναικών που αναφέρουν ότι έχουν δυσκολία με τον οργασμό κατά την κολπική διείσδυση και μόνο),
  • την γυναίκα που ο σύντροφός της τελειώνει γρήγορα αφήνοντάς την στα «κρύα του λουτρού»,
  • την γυναίκα που δεν βρίσκει χρόνο να κάνει σεξ
  • την γυναίκα που ζει μακριά από τον σύντροφό της.
Τόσο καιρό έχουν γίνει πολλές μελέτες και έρευνες γύρω από το πέος, ενώ οι επιστήμονες μόλις πρόσφατα μπήκαν στον κόπο να μελετήσουν την κλειτορίδα και την λειτουργία της, καθώς χρειάζονται πολλές επιπλέον έρευνες και μελέτες για να πούμε ότι υπάρχει αρκετή συνειδητοποίηση του γυναικείου οργασμού.
Μάλιστα, θα λειτουργήσει πολύ καλύτερα από το πολυαναμενόμενο «γυναικείο Viagra» καθώς θα αφήνει στη γυναίκα τον έλεγχο της διέγερσης και της ικανοποίησης!
Που μπορεί να το τοποθετήσει το Orgasmia™ μία γυναίκα;

Σήμερα, η τοποθέτηση του εμφυτεύματος σε γυναίκες που του επιθυμούν, γίνεται μόνο σε ένα ιατρείο πλαστικής χειρουργικής στο Beverly Hills και σίγουρα δεν θα παραμείνει έτσι για πολύ καιρό. Είναι μία αναστρέψιμη διαδικασία που σημαίνει ότι αν η γυναίκα δεν μείνει ευχαριστημένη μπορεί να την βγάλει. Σε 3-4 ημέρες η γυναίκα έχει συνηθίσει το εμφύτευμα στο σώμα της και δεν το καταλαβαίνει ότι υπάρχει στην ευαίσθητη περιοχή. Ο gadget δονητής έχει εγγύηση 20 χρόνια, ενώ η εταιρεία αναλαμβάνει την αναβάθμισή του, την αντικατάστασή του ή το κόστος επισκευής κατά το ήμισυ, σε περίπτωση που χρειαστεί. Μαζί με την τοποθέτηση, η τιμή του Orgasmia υπολογίζεται γύρω στα 6.500 δολάρια.
Πότε θα κυκλοφορήσει;
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της εταιρείας, η οποία φαίνεται να είναι πολύ αισιόδοξη για το επίτευγμά της, αναμένεται η κυκλοφορία του επίσημα το φθινόπωρο του 2015.
Μαρίνα Μόσχα



Πηγή: www.askitis.gr

Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ή κάντε κλικ παρακάτω στα εικονίδια κοινωνικών δικτύων επιλογής σας: