Αναγεννήστε φρούτα και λαχανικά στην κουζίνα σας.....

Αφαιρεί τη καρδιά ενός μαρουλιού και την τοποθετεί μέσα σε νερό. Μία εβδομάδα αργότερα συνέβει κάτι ΜΑΓΙΚΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Σε όλους μας έχει περισσέψει μαρούλι από τη σαλάτα που φάγαμε, αλλά πόσοι γνωρίζεσαι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε κάτι πραγματικά όμορφο; Σε αυτό το βίντεο, ο άνθρωπος αυτός μας διδάσκει πώς μπορούν να αναγεννηθούν τα φρούτα και τα λαχανικά στην κουζίνα μας! Το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται ένα πραγματικό κήπο στην πίσω αυλή για αυτό. Μπορείτε να πάρετε φρέσκα λαχανικά την επόμενη φορά που μαγειρεύετε κατευθείαν από την κουζίνα σας!

Μπορείτε να αυξήσετε τα λαχανικά άμεσα σε μια μικρή κατσαρόλα πάνω στον πάγκο της κουζίνας σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τοποθετήσετε τον πυρήνα του μαρουλιού στο πιάτο με λίγο νερό. Μία εβδομάδα αργότερα, ρίζες, φυσικά, θα αρχίσουν να δημιουργούνται και να μεγαλώνουν! Είναι τόσο εκπληκτικό να παρακολουθήσετε σε δράση. Είναι όπως στο δημοτικό όταν φυτέψαμε τις πρώτες μας φακούλες και τις παρατηρούσαμε να μεγαλώνουν.

Σημ. Προσωπικά δεν μπορώ να πιστέψω το τελευταίο κομμάτι με την μίξη φρούτων και συγκεκριμμένα το παράδειγμα που δείχνει με την μπανάνα και το ακτινίδιο... Μου φαίνεται ότι το βίντεο είναι φτιαγμένο.... Θα το δοκιμάσω προσωπικά και θα σας ενημερώσω ή αν κάποιος το έχει ήδη κάνει ας μας ενημερώσει...Πηγή


Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ή κάντε κλικ παρακάτω στα εικονίδια κοινωνικών δικτύων επιλογής σας: