Η συγκινητική ιστορία του πατέρα που οπλισμένος δεν άφηνε να τερματίσουν τη ζωή του γιού του...

Πατέρας πήρε όπλο σε νοσοκομείο και έσωσε την ζωή του γιου του!!!
Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Fox news
George Pickering και ο γιος του στο νοσοκομείο...
Χιούστον, 29 Δεκεμβρίου, 2015 – Ο George Pickering ο τρίτος έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο τον περασμένο Ιανουάριο. Οι γιατροί διέγνωσαν τον 27χρονο ως «εγκεφαλικά νεκρό», και το νοσοκομείο διέταξε η υποστήριξη της ζωής του σταδιακά να κλείσει σε μια μοιραία διαδικασία που αποκαλείται “τερματικός απογαλακτισμός.”
Αλλά ο μπαμπάς του George, ο George ο πρεσβύτερος, αισθάνθηκε στα σωθικά του, ότι ο γιος του θα μπορούσε να τα καταφέρει, παρά την τερματική πρόγνωση. Ο γιος του απλά χρειαζόταν περισσότερο χρόνο.
Παρ ‘όλα αυτά, οι γιατροί είπαν στην οικογένεια ότι ο George δεν είχε καμία ελπίδα ανάκαμψης. Τόσο η μητέρα του George και ο αδελφός του, συμφώνησαν να βγάλει ο George την υποστήριξη της ζωής. Το προσωπικό του νοσοκομείου κοινοποίησε ακόμη μια οργάνωση δωρεάς οργάνων που τα όργανα του George θα ήταν σύντομα διαθέσιμα.
“Κινούνταν πάρα πολύ γρήγορα. Το νοσοκομείο, οι νοσοκόμες, οι γιατροί”, είπε ο George πρεσβύτερος στο KPRC. “Ήξερα ότι αν είχα τρεις ή τέσσερις ώρες εκείνο το βράδυ ότι θα ξέρω αν ο George ήταν εγκεφαλικά νεκρός”.
Τότε ήταν που ο George Pickering ο Δεύτερος έκανε κάτι επικίνδυνο και παράνομο, το οποίο έσωσε τη ζωή του γιου του.
Ο George πρεσβύτερος πήρε ένα όπλο μέσα στο Νοσοκομείο Tomball Regional Medical Center, οχυρώθηκε μέσα με το γιο του και άρχισε μια τρίωρη αντιπαράθεση με το προσωπικό και την αστυνομία, επιδιώκοντας να δώσει στον γιο του περισσότερο χρόνο για υποστήριξη ζωής.
Ακόμα και αφού είχε αφοπλιστεί, ο πατέρας παρέμεινε κλεισμένος μέσα, και απείλησε ακόμη και το προσωπικό και τα στελέχη, για να αγοράσει χρόνο ζωής στον γιο του.
Στη συνέχεια, μετά από τρεις ώρες, ο George τζούνιορ εξέπληξε τους πάντες, –εκτός του μπαμπά– πιέζοντας το χέρι του πατέρα του, κατόπιν εντολής, τρεις φορές.
“Η ομάδα SWAT είχαν τους δικούς τους γιατρούς και όταν μπήκαν μέσα στο κρίσιμο δωμάτιο φροντίδας, είδαν ότι ο γιος του πελάτη μου δεν ήταν εγκεφαλικά νεκρός, επειδή είχε κάνει επαφή με τα μάτια (και) ακολουθούσε τις εντολές τους”, είπε η δικηγόρος της οικογένειας Phoebe Smith στο RT . “Ήταν εντελώς έκπληκτοι.”
Αφού αισθάνθηκε ότι ο γιος του έδειξε σημάδια ζωής, και το προσωπικό του νοσοκομείου και οι αξιωματικοί αναγνώρισαν τα σημάδια, ο George ο πρεσβύτερος παραδόθηκε ειρηνικά.
Pickerings-on-CNN-web_645_356_55
Ο George τζούνιορ ανάρρωσε πλήρως. “Όταν τον δεις τώρα, είναι μια εικόνα υγείας”, είπε η Smith. “Δεν νομίζω ότι θα είχε επιβιώσει αν ο πατέρας του δεν επιβράδυνε τη διαδικασία.”
Συνελήφθη, κατηγορήθηκε για επίθεση με θανάσιμο όπλο και καταδικάστηκε, ο πατέρας υπηρέτησε με χαρά σχεδόν ένα χρόνο στη φυλακή για το έγκλημά του.

«Υπήρχε ένας νόμος που παραβιάστηκε, αλλά παραβιάστηκε για όλους τους σωστούς λόγους», ο νεότερος George εξήγησε στην Daily Mail“. Και είμαι εδώ τώρα εξαιτίας αυτού. Ήταν αγάπη, ήταν αγάπη.”
Αυτά τα Χριστούγεννα, ο πρόσφατα απελευθερωθείς πατέρας και ο γιος επανενώθηκαν για να γιορτάσουν τη ζωή του Χριστού, και τη ζωή του George του Τρίτου. “Το σημαντικό πράγμα είναι ότι είμαι ζωντανός και καλά, ο πατέρας μου είναι στο σπίτι και είμαστε και πάλι μαζί.”

Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ή κάντε κλικ παρακάτω στα εικονίδια κοινωνικών δικτύων επιλογής σας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου