Φυλακές αρνητών κοροναϊού ... Τα νέα Άουσβιτς....

Τα νέα Άουσβιτς είναι εδώ!!!

Ο Βορράς είναι σοβαρός: Όποιος στο Σλέσβιχ-Χόλσταϊν δεν συμμορφώνεται με την επίσημα παραγγελθείσα εγχώρια καραντίνα κοροναϊού στο Σλέσβιχ-Χολστάιν στο μέλλον θα καταλήξει πίσω από τα κάγκελα!
 

 

Η περιοχή Segeberg δημιούργησε μια φυλακή για τους ταραχοποιούς του Covid19 στο ορφανοτροφείο κέντρο κράτησης Moltsfelde.

Η πρόσκληση είναι διαφορετική: Επειδή η σύλληψη των νέων αναστέλλεται επί του παρόντος στο Σλέσβιχ-Χολστάιν, η φυλακή στο Μόλτσφελντ είναι δωρεάν για όσους αρνούνται να καραντίνα

Φωτογραφία: Andreas Costanzo

Motto: Εάν δεν θέλετε να ακούσετε, πρέπει να καθίσετε

Διαχειριστής της περιφέρειας Jan-Peter Schröder : «Αυτή είναι η τελευταία επιλογή για εμάς εάν κάποιος απλά δεν θέλει να συμμορφωθεί με τους κανόνες. Αλλά πρέπει να προηγηθούν πολλά. "

Θα πρέπει να είναι πιο άνετα στο σπίτι: οι διαχωριστές καραντίνας θα πρέπει να ζουν σε αυτήν την τρύπα εάν εγκαταλείψουν παράνομα το σπίτι

Οι αμαρτωλοί πρέπει να έχουν συλληφθεί αρκετές φορές από την αστυνομία που έφυγε από το σπίτι παρά την καραντίνα. Ακολουθεί αυτό που είναι γνωστό ως «επικίνδυνη ομιλία» από τους αξιωματούχους.

Schröder: «Εάν αυτό δεν λειτουργεί ούτε, το περιφερειακό δικαστήριο έχει την τελευταία λέξη. Κάθε περιοχή στο Σλέσβιχ-Χολστάιν μπορεί να χρησιμοποιήσει την εγκατάσταση για τέτοιες περιπτώσεις. "

Εκείνοι που πρέπει να μπουν έχουν δυσάρεστες μέρες μπροστά τους: Διατίθενται έξι δώδεκα τετραγωνικά μέτρα. Ελαφριά πλακάκια, ξύλινο κρεβάτι, ράφι, τραπέζι, καρέκλα, μίνι υγρό δωμάτιο.

Οι συνταξιούχοι αστυνομικοί και διορθωτικοί αξιωματικοί φροντίζουν τους κρατούμενους σε ένα σύστημα τριών βάρδιας. 40 εθελοντές για αυτό.

Βεβαιώνουν ότι τηρούνται αυστηροί κανόνες. Χωρίς εξωτερική πρόσβαση στην αυλή, χωρίς επίσκεψη!


Πηγή: Bild.de

 
Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου