H θαυματουργή ίαση από καρκίνο της Ανίτα Μουρτζάνι!!!

 Η Ανίτα διαγνώστηκε με ανίατο καρκίνο και οι γιατροί είπαν στην οικογένειά της ότι απείχε μόνο ώρες από το θάνατο. Ήταν σε εκείνη την κατάσταση που "πέρασε στην Αλλη Πλευρά" και μετά επέστρεψε σε αυτόν τον κόσμο με μια πιο διαυγή κατανόηση της ζωής της και του στόχου της στη Γη. Αυτή η καινούργια δύναμη που πήρε στην Άλλη Πλευρά, οδήγησε στη συνέχεια σε μια πλήρη ανάρρωση της υγείας της.

Η Ανίτα γεννήθηκε στη Σιγκαπούρη από Ινδούς γονείς, μετακόμισε στο Χονγκ Κονγκ σε ηλικία δύο ετών και έχει ζήσει στο Χονγκ Κονγκ το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της. Εξαιτίας της προέλευσής της και της αγγλικής της εκπαίδευσης, είναι πολύγλωσση. Από την ηλικία των δύο, μεγάλωσε μιλώντας αγγλικά, καντονέζικα και δύο ινδικές διαλέκτους ταυτόχρονα και αργότερα έμαθε γαλλικά στο σχολείο.

Δούλεψε στον χώρο των επιχειρήσεων για πολλά χρόνια, πριν διαγνωστεί με καρκίνο τον Απρίλιο του 2002. Η συναρπαστική και συγκινητική της επιθανάτια εμπειρία το 2006, άλλαξε τελείως το πρίσμα απ' το οποίο έβλεπε τη ζωή. Το έργο της τώρα εμποτίζεται απ' το βάθος και την κατανόηση που απέκτησε όταν βρισκόταν στην Άλλη Πλευρά. Υποστηρίζει τώρα ότι ο εσωτερικός μας κόσμος, η συνειδητότητά μας, είναι η πρωταρχική μας πραγματικότητα και ότι αν η εσωτερική μας κατάσταση είναι υγιής και δυνατή, τότε ο εξωτερικός κόσμος θα ευθυγραμμιστεί και θα συντονιστεί με αυτήν.

Είναι η ενσωμάτωση της αλήθειας ότι όλοι έχουμε την εσωτερική δύναμη και τη σοφία να ξεπεράσουμε τις πιο δυσμενείς καταστάσεις της ζωής. Είναι η ζωντανή απόδειξη αυτής της δυνατότητας.   

Περισσότερα:
Βασανισμένη για χρόνια από καρκίνο και με τα όργανά της σε παύση λειτουργίας, η Ανίτα Μουρτζάνι πέρασε «στην άλλη πλευρά». Η εμπειρία της της έδωσε καινούργια δύναμη, μια νέα κατανόηση του εαυτού της και της ζωής και μια άμεση ίαση του γεμάτου όγκους σώματός της.
Ο ραδιολόγος- ογκολόγος Δρ Jeffrey Long, συγγραφέας του βιβλίου: «Αποδεικτικά στοιχεία για τη μεταθανάτια ζωή – η επιστήμη των μεταθανάτιων εμπειριών» και δημιουργός του Ιδρύματος Έρευνας στις Μεταθανάτιες Εμπειρίες και του σχετικού ιστοχώρου www.nderf.org , όπου έχουν αναρτηθεί εξιστορήσεις μεταθανάτιων εμπειριών από 1500 άτομα, περιέγραψε την επιθανάτια εμπειρία της Anita Moorjani ως «μια από τις πιο σημαντικές εξιστορήσεις επιθανάτιων εμπειριών» που είχε ο ίδιος διαβάσει.
Κείμενα και βίντεο από συνεντεύξεις και ομιλίες της βρίσκονται στον ιστοχώρο της http://anitamoorjani.com/
https://www.facebook.com/Anita.Moorjani

Υλικό υπάρχει επίσης στο Youtube και το Google.


Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το στο Facebook  με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ή κάντε κλικ παρακάτω στα εικονίδια κοινωνικών δικτύων επιλογής σας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου