ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΚΟΚΚΥΤΗ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΗΣ ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗΣ - ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΚΟΚΚΥΤΗ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!!!


Τα μη εμβολιασμένα παιδιά υποτίθεται ότι είναι η αιτία, σύμφωνα με τους κρατικούς αξιωματούχους υγείας, στην πρόσφατη επιδημία κοκκύτη που παρατηρήθηκε στην περιοχή Cape Cod της Μασαχουσέτης. 

Αλλά, όπως αναφέρθηκε από το CBS της Βοστώνης ,όλα τα παιδιά που επηρεάστηκαν από το ξέσπασμα ήταν ήδη εμβολιασμένα, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι τα εμβόλια στην πραγματικότητα δεν λειτουργούν.

Περίπου 15 παιδιά στο Γυμνάσιο Falmouth φέρεται να κόλλησαν την ασθένεια του κοκκύτη, πυροδοτώντας ένα κύμα πανικού για μια αντίστοιχη αύξηση της απαλλαγής του εμβολίου. 


Αλλά ως συνήθως, κανένας μη εμβολιασμένος δεν επηρεάστηκε από το ξέσπασμα, και ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά τα ΜΜΕ προσπαθούν να περιστρέψουν το ζήτημα, εκείνοι που ήταν εμβολιασμένοι δεν προστατεύτηκαν.


Υποβάλλοντας έκθεση για το CBS της Βοστώνης, η ομάδα της ανταποκρίτριας Lauren Leamanczyk προώθησε τη γραμμή υπέρ-εμβολίων με τις κατηγορίες ότι αυτοί που δεν έκαναν εμβόλιο προκάλεσεαν το ξέσπασμα. Αγνωστα δεδομένα που προφανώς βρήκε αποκαλύπτουν ότι οι απαλλαγές του εμβολίου έχουν τετραπλασιαστεί τα τελευταία 25 χρόνια, και οι δημόσιοι αξιωματούχοι υγείας λένε ότι αυξάνεται ο κίνδυνος εμφάνισης της νόσου. 


Αυτή η υποτιθέμενη συσχέτιση δεν αποδεικνύει τίποτα, φυσικά, η συσχέτιση δεν συνεπάγεται την αιτιώδη συνάφεια. Αλλά όταν εμπλέκονται τα εμβόλια, οποιαδήποτε απόκλιση από το τυποποιημένο πρωτόκολλο των εμβολίων, το οποίο λέει η κυβέρνηση, ότι είναι καλό για σας, γίνεται αυτόματα ο αποδιοπομπαίος τράγος όταν εμφανίζεται ενα ξέσπασμα.


Στην ιστορία της, Leamanczyk παραθέτει τα λόγια της Δρ Σάρον Daly, επικεφαλής της Παιδιατρικής στο Cape Cod Νοσοκομείο, η οποία δηλώνει ότι τα κρούσματα αυξάνονται όταν μειώνονται τα ποσοστά εμβολιασμού. Η επίπτωση, φυσικά, είναι ότι η επιδημία στο Falmouth προκλήθηκε από τα μη εμβολιασμένα παιδιά. 


Αλλά μερικές παραγράφους αργότερα, η Leamanczyk παραδέχεται το γεγονός ότι το σύνολο των προσβεβλημένων παιδιών που ανέπτυξαν κοκκύτη είχαν εμβολιαστεί για αυτό. Με βάση αυτό το γεγονός και μόνο, είναι σαφές ότι τα κραυγαλέα εμβόλια του κοκκύτη δεν λειτουργούν, καθώς κάθε παιδί που είχε εμβολιασθεί έπρεπε να έχει προστατευθεί. 

Ακόμη και αν ορισμένα από τα μη εμβολιασμένα παιδιά στο σχολείο λειτούργησαν ως «φορείς» για την ασθένεια, ένας ισχυρισμός που συχνά αναφέρεται από τους φανατικούς υπέρ των εμβολίων, αυτό ενισχύει περαιτέρω ότι τα εμβόλια για τον κοκκύτη είναι μια αποτυχία. Αν τα μη εμβολιασμένα παιδιά δεν βρέθηκαν με κοκίτη, ενώ τα εμβολιασμένα παιδιά είχαν, τότε δεν υπάρχει καμία λογική βάση για τη συνέχιση του προγράμματος των εμβολίων.


Αν μη τι άλλο, τα εμβολιασμένα άτομα είναι στην πραγματικότητα οι μόνοι υπεύθυνοι για τη διάδοση της νόσου. Στην περίπτωση του κοκκύτη, μια μελέτη από την Ολλανδία διαπίστωσε ότι ο κοκκύτης έχει μεταλλαχθεί γενετικά και έχει γίνει πιο ισχυρός, ως αποτέλεσμα των εμβολίων του κοκκύτη, πράγμα που θα μπορούσε να μας εξηγήσει γιατί οι εστίες είναι κλιμακούμενες. 

Μια άλλη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Ελέγχοι Λοιμώξεων Σήμερα, παραδέχεται ότι η στρατηγική των εμβολίων "[δεν] έχει εξαλείψεί πλήρως τα στελέχη των βακτηρίων", αλλά μάλλον οδήγησε σε μια «αύξηση στην πολυμορφία», που σημαίνει ότι τα θανατηφόρα στελέχη που είναι πιο ισχυρά και πιο μεταδοτικά.


Στην Αθέατη γνώση έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στην απάτη των εμβολίων μέσα από πολλά άρθρα μας, σχετικά με την προπαγάνδα που γίνεται παγκοσμίως για το εμβόλιο του κοκκύτη, ας δούμε κάποια από αυτά.


ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΙΣ ΕΓΚΥΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΚΚΥΤΗ

«Εάν είστε έγκυος, μεταξύ των ηλικιών 28 και 38, καθώς και πολίτης του Ηνωμένου Βασιλείου, η κυβέρνηση και η Εθνική Υπηρεσία Υγείας, θέλει να σας εμβολιάσει για κοκκύτη, ως μέρος μιας νέας προπαγανδιστικής εκστρατείας μαζικού εμβολιασμού που εμφανίζεται να σαρώνει τον βιομηχανοποιημένο κόσμο. 

Οι ίδιες τακτικές που χρησιμοποιούνται από τη μηχανή υγειονομικής περίθαλψης των ΗΠΑ, NHS τώρα προσπαθεί να τρομοκρατήσει τις έγκυες γυναίκες να κάνουν το εμβόλιο του κοκκύτη λέγοντάς τους ότι τα μωρά τους θα μπορούσαν να πεθάνουν χωρίς αυτό, παρόλο που η αποτελεσματικότητα του εμβολίου δεν έχει αποδειχθεί ποτέ.

Ο κοκκύτης φέρεται να είναι σε άνοδο σε όλη τη Βρετανία, με περισσότερα από 4.700 επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου.
Εννέα μωρά στο Ηνωμένο Βασίλειο λέγεται ότι έχασαν τη ζωή τους το 2012 ως αποτέλεσμα του κοκίτη - και αυτά περισσότερο πιθανό ήταν αποτέλεσμα  άλλων επιπλοκών που σχετίζονται με το αδύναμο ανοσοποιητικό.
Η NHS προτρέπει όλες τις έγκυες γυναίκες να κάνουν το εμβόλιο προκειμένου να "περάσουν την« ανοσία στα αγέννητα μωρά τους.

Αν τέσσερις εμβολιασμοί από τοξικά εμβόλια δεν λειτουργούν κατά του κοκκύτη (AKA κοκκύτη), τότε ίσως χρειαστούν πέντε ή έξι ? ... Ή ίσως όχι ... Το CDC αναφέρει σήμερα το υψηλότερο επίπεδο των περιπτώσεων σε κοκκύτη σε 50 χρόνια. Φυσικά, αυτό θα ενθαρρύνει όλα τα παιδιά και τους ενήλικες να ετοιμαστούν για ακόμη έναν «πυροβολισμό» στο σκοτάδι. 

Η Δρ Anne Schuchat, διευθυντής του Εθνικού Κέντρου για την Ανοσοποίηση και τις Αναπνευστικές Παθήσεις αναφέρει οτι υπάρχουν 18.000 σε εθνικό επίπεδο περιπτώσεις κοκκύτη μέχρι στιγμής φέτος, διπλάσιες περιπτώσεις όμως υπήρχαν σε αυτό το χρονικό διάστημα το 2011 και ταιριάζοντας με τους αριθμούς του 1959, που αναφέρθηκαν από αυτή την εποχή του έτους. 


Ο κοκκύτης είναι μια βακτηριακή λοίμωξη που αφορά το αναπνευστικό σύστημα που μεταδίδεται με το βήχα και το φτέρνισμα. Ξεκινά συχνά όπως το κοινό κρυολόγημα, αλλά μπορεί να γίνει απειλητική για τη ζωή λοίμωξη, ειδικά για βρέφη ηλικίας κάτω του ενός. 

Ο εμβολιασμός για τον κοκκύτη περιλαμβάνεται στο εμβόλιο DTaP.
ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΥΤΗ ΣΤΗΝ ΜΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.
   
Τα CDC στοιχεία δείχνουν ότι 84% των παιδιών κάτω των τριών ετών έχουν λάβει τουλάχιστον τέσσερις εμβολιασμούς DTaP και όμως, παρά τα υψηλά ποσοστά εμβολιασμού, ο κοκκύτης συνεχίζει να υπάρχει ακόμα, και σε μεγάλο βαθμό μεταξύ αυτών που έχουν εμβολιαστεί πλήρως!
Αυτό συμβαίνει επειδή ο κοκκύτης είναι μια κυκλική νόσος όπου η φυσικές αύξησεις της μόλυνσης, τείνουν να συμβαίνουν κάθε τέσσερα έως πέντε έτη, και δεν έχει σημασία πόσο υψηλά είναι τα ποσοστά εμβολιασμού.

Το 2010, σε 81% περιπτώσεις κοκκύτη στην Καλιφόρνια κάτω των 18 ετών είχαν εμβολιαστεί πλήρως τα παιδιά. Σε ένα ξέσπασμα του κοκκύτη στο Τέξας, οι στατιστικές δείχνουν ότι το 81,5 τοις εκατό των περιπτώσεων είχαν εμβολιαστεί πλήρως με τέσσερις εμβολιασμούς DTaP. Στην Ουάσινγκτον αξιωματούχοι υγείας του κράτους λένε οτι οι περιπτώσεις κοκκύτη για φέτος, θα μπορούσαν να φτάσουν ενα αρχείο εώς 60 ετών, παρά την κάλυψη εμβολιασμού στο 84%. Το Reuters ανέφερε πρόσφατα ότι, σύμφωνα με το CDC, ο αριθμός των κρουσμάτων κοκκύτη αυξάνεται - στον πλήρως εμβολιασμένο πληθυσμό!

Σε μια πολύ πρόσφατη μελέτη του εμβολίου DTaP, οι ερευνητές ανέφεραν μια μελαγχολική 24 τοις εκατό αποτελεσματικότητα του εμβολίου μεταξύ των ατόμων ηλικίας 8-12. 

Με αυτό το γελοίο χαμηλό ποσοστό της αποτελεσματικότητας του εμβολίου DTaP, η  δημόσια υγεία έχει βρεί το καλύτερο σχέδιο για όλους να έχουν τρία βασικά πλάνα και τρεις παρακολούθησεις για συμπληρωματικούς εμβολιασμούς.
ΤΟ DTaP ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΕΦΗ.
Μια μελέτη στο UCLA έδειξε ότι στις ΗΠΑ, περίπου 1.000 βρέφη πεθαίνουν κάθε χρόνο ως άμεσο αποτέλεσμα των εμβολιασμών του εμβολίου DTaP. Μια έρευνα βρήκε ένα 7,3 τοις εκατό του κινδύνου του συνδρόμου εντός τριών ημερών μετά τον εμβολιασμό DTaP.

Συμπτώματα από την αντίδραση του εμβολίου εντός ημερών από την λήψη DTaP περιλαμβάνουν: υψηλό πυρετό, Ξαφνική κατάρρευση,Ώρες επίμονο κλάμα υψίσυχνο ουρλιάζοντας με κύρτωση της πλάτης, συμπτώματα φλεγμονής στον εγκέφαλο, αιματηρή διάρροια, Ερυθρότητα, πρήξιμο και πόνος στο σημείο της ένεσης.

Ο Raymond Obomsawin, MD, δήλωσε «η Καθυστέρηση της DPT ανοσοποίησης μέχρι δύο χρόνια στην Ιαπωνία, έχει ως αποτέλεσμα τη δραματική μείωση των ανεπιθύμητων παρενεργειών ... ένα 85 με 90% (μείωση) σε σοβαρές περιπτώσεις ως και θανάτου." Περιέργως, και του κοκκύτη κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ετών της ζωής στα μωρά », σημείωσαν επίσης απότομη πτώση. Αντί της πρόληψης του κοκκύτη.

Πολλά εμβόλια εμπλέκονται στην πρόκληση Νεανικού Διαβήτη, αλλά το εμβόλιοιογόνο δηλητήριο - η τοξίνη κοκκύτη, είναι το χειρότερο. Η τοξίνη κοκκύτη επηρεάζει το πάγκρεας σε ινσουλίνη τα σημεία που εκκρίνει. Ήδη από τη δεκαετία του 1970, ο εμβολιασμός κοκκύτη ήταν γνωστός για την τόνωση της υπερ-παραγωγής ινσουλίνης από το πάγκρεας που ακολουθείται από την εξάντληση και την καταστροφή των "νησιδίων του Langerhans", με αποτέλεσμα τον διαβήτη.
Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗ!
Η ανάκαμψη από τον κοκίτη παρέχει μια φυσική-επίκτητη ανοσία η οποία είναι πολύ ισχυρότερη και μεγαλύτερης διάρκειας από οποιαδήποτε τεχνητή ανοσία που προκαλείται από το τοξικό φορτίο του εμβολίου.
Ο εμβολιασμός απαιτεί όλο και περισσότερο συμπληρωματικές δόσεις, για να προσπαθήσει να επεκτείνει την τεχνητή ασυλία του τεχνητού εμβολίου.

Τα εμβόλια είναι ιατρικές διαδικασίες οι οποίες ακολουθούνται πάντα με κινδύνους. Μελετήστε λιγάκι παραπάνω πριν τους αφήσετε να «πυροβολούν» το παιδί σας!


Επιμέλεια άρθρου &  Φωτογραφία:Vagedim
Πηγή:
atheatignosi - Αθέατη γνώση 10 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Για το Γάλα


Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το στο Facebook  με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ή κάντε κλικ παρακάτω στα εικονίδια κοινωνικών δικτύων επιλογής σας: