Πρωτοποριακός φορτιστής αξιοποιεί τον αυνανισμό...

WankBand: Με τη δύναμη της ενδοπαλάμιας πεϊκής παλινδρόμησης (Πηγή: Pornhub)

Μόντρεαλ
«Αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις, απλώς φόρτιζα το κινητό».

Το Pornhub, μια από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες πορνογραφικού βίντεο, αναπτύσσει έναν φορτιστή που μετατρέπει το αγαπημένο χόμπι των ανδρών, την ενδοπαλάμια πεϊκή παλινδρόμηση, σε ανανεώσιμη πηγή ενέργειας.

Το περικάρπιο WankBand (ας αποφύγουμε τη μετάφραση) «παράγει ηλεκτρική ενέργεια όταν κινείται πάνω-κάτω» εξηγεί o δικτυακός τόπος του Pornhub.

Η ενέργεια παράγεται από έναν μηχανισμό τεχνολογίας kinetic και αποθηκεύεται στην ενσωματωμένη μπαταρία, η οποία μπορεί στη συνέχεια να φορτίσει οποιαδήποτε συσκευή USB.

Ο δηλωμένος στόχος του Pornhub είναι να μειώσει το ενεργειακό αποτύπωμα των χρηστών του μέσω της εξοικονόμησης ενέργειας.

«Θα δείξουμε στους άνδρες ότι μπορούν να σώσουν τον πλανήτη κάνοντας αυτό που ξέρουν  καλύτερα» λέει το προωθητικό βίντεο της εταιρείας. Οι χρήστες αποκτούν έτσι τη δυνατότητα να «αγαπούν τον πλανήτη αγαπώντας τον εαυτό τους».

Η συσκευή απευθύνεται κυρίως σε άνδρες, είναι όμως «100 unisex», αφού αξιοιποιεί κινήσεις προς όλες τις κατευθύνσεις, ανεξαρτήτου φύλου.

Ήδη, τα πρώτα σχόλια είναι ενθουσιώδη: «Θα αγόραζα ένα στον πρώην μου, αφού συνδυάζει τις 2 μεγαλύτερες αγάπες του: τη μ@♥%*§α και την τεχνολογία» γράφει μια χρήστης.


Πηγή: news.in.gr

Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ή κάντε κλικ παρακάτω στα εικονίδια κοινωνικών δικτύων επιλογής σας: