Αυτό είναι ΤΟ αυτοκίνητο: Αλλάζει σχήμα, προχωρά πλαγίως και χωράει παντού...


Ένα νέο έξυπνο ηλεκτρικό αυτοκίνητο μπορεί να προσαρμοστεί απόλυτα στις ανάγκες του ιδιοκτήτη του, καθώς όχι μόνο μπορεί να προχωρήσει με έναν μοναδικό τρόπο, αλλά μπορεί και να αλλάξει σχήμα.

Το ευέλικτο αυτοκίνητο είναι αυτό που μπορεί να προχωρήσει πλαγίως, καθώς διαθέτει περιστρεφόμενες ρόδες έως και 90 μοιρών ή και να μικρύνει το μέγεθός του όταν ο χώρος στάθμευσης είναι πολύ μικρός.


Το νέο δημιούργημα του Γερμανικού Κέντρου Ερευνών για την τεχνητή νοημοσύνη σχεδίασε και δημιούργησε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, προκειμένου να μπορεί να εξυπηρετήσει όσους οδηγούς ζουν σε μεγαλουπόλεις και έρχονται αντιμέτωποι στις ώρες αιχμής με τη "ζούγκλα" των δρόμων και το μποτιλιάρισμα.


Το αυτοκίνητο EO 2 αναμένεται να φέρει την επανάσταση στο χώρο των έξυπνων αυτοκίνητων, αφού μπορεί να συνδεθεί και με άλλα αυτοκίνητα του ίδιου τύπου δημιουργώντας μια αλυσίδα
με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας. Παράλληλα, αναφέρεται ότι οι οδηγοί έχουν τη δυνατότητα να θέσουν σε λειτουργία τον "αυτόματο οδηγό" όταν αισθάνονται κουρασμένοι ή όταν αδυνατούν να οδηγήσουν.
 

Αυτό το σχέδιο έχει καταρτιστεί από την επικεφαλής Ρομποτικής Κέντρο Καινοτομίας από τον καθηγητή Δρ Φρανκ Κίρχνερ στην DFKI (Γερμανικού Κέντρου Ερευνών για την Τεχνητή Νοημοσύνη). Αυτό το βίντεο έχει παραχθεί από DFKI (Γερμανικού Κέντρου Ερευνών για την Τεχνητή Νοημοσύνη)
Περισσότερες πληροφορίες στο DFKI

Το σημαντικότερο είναι ότι μπορεί να συνδεθεί καθ'οδόν με άλλα αυτοκίνητα ΕΟ που πηγαίνουν  στον ίδιο προορισμό για να σχηματίσουν ένα τρένο με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας. 

Αυτό το σχέδιο έχει καταρτιστεί από την επικεφαλής Ρομποτικής Κέντρο Καινοτομίας από τον καθηγητή Δρ Φρανκ Κίρχνερ στην DFKI (Γερμανικού Κέντρου Ερευνών για την Τεχνητή Νοημοσύνη). Αυτό το βίντεο έχει παραχθεί από το DFKI (Γερμανικού Κέντρου Ερευνών για την Τεχνητή Νοημοσύνη) Περισσότερες πληροφορίες στο DFKIΠηγή:inrealnews.blogspot.gr

Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ή κάντε κλικ παρακάτω στα εικονίδια κοινωνικών δικτύων επιλογής σας: