Τα φίλτρα αναζήτησης της Google «προστατεύουν» τα εμβόλια της Φαρμακοβιομηχανίας..!!!

Ο ρουφιάνος έχει ρίξει σπόρο… το googling από την Google, αποδεικνύει για μια άλλη μια φορά τι ρουφιάνοι είναι αλλά τώρα και με αποδείξεις του Mike Adams από το «Φυσικά Νέα» (Natural News). Οι ερευνητές των Φυσικών Νέων βρήκαν ότι τα αποτελέσματα αναζήτησης της μηχανής Google λογοκρίνουν, τις περιπτώσεις ψαξίματος των αρνητικών πλευρών και παρενεργειών των εμβολίων και των εμβολιασμών!

Ένας λόγος παραπάνω να είστε καλά ενημερωμένοι και να χρησιμοποιήσετε μια άλλη μηχανή αναζήτησης από την google… Η Google, είναι μια εταιρεία που φαίνεται ότι έχει πέσει θύμα της ελίτ ή έχει το προνόμιο και το δικαίωμα να πληρώνετε σαν μια «μηχανή αναζήτησης» από τις μεγάλες δυνάμεις που βρίσκονται πίσω από την Φαρμακοβιομηχανία (στα αγγλικά την Big Pharma).

Μια νέα μηχανή αναζήτησης της εναλλακτικής πληροφορίας είναι αυτή… η Good Gopher.
Το παρακάτω άρθρο έχει μεταφραστεί απο τα Κατοχικά Νέα και είναι από τους ερευνητές των Natural News που δική τους πρωτοβουλία έφτιαξαν την νεα μηχανή αναζήτησης…η οποία είναι επίσης ένα ισχυρό μήνυμα προς τα αφεντικά της Google. Τους εκατομμυριούχος που ζουν μέσα στους γυάλινους πύργους τους, και των εργαζομένων της εταιρείας. Βέβαια δοκίμασα τις δυνατότητες της και δεν είναι καθόλου καλές στην ανεύρεση ελληνικών ιστολογίων.


Το σύνθημα της εταιρείας Google είναι ‘Don’t be evil’ ή «Να Μην είσαι κακός». Αλλά αυτό το ίδιο το σύνθημα της κατηγορεί την μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο, γιατί θέτει σε εφαρμογή νέους αλγόριθμους αναζήτησης στο λογισμικό της, οι οποίοι θα επισημαίνουν πληροφορίες στο ίντερνετ ως «ψευδείς-μη αξιόπιστες». Αυτό σημαίνει ότι η Google θέλει να μεταμορφώσει το ισχύον σύστημα αναζήτησης πληροφοριών και από ένα σύστημα που λειτουργεί με τις πιο δημοφιλείς πληροφορίες να ανεβαίνουν σαν πρώτες στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης σε ένα σύστημα λογοκρισίας..!

Λόγω της αλλαγής του λογισμικού της Google οι ιατρικές πηγές που ταξινομούνται ως «μη αξιόπιστες», θα είναι οι πληροφορίες που θα αναφέρονται για το πόσο ασφαλής είναι ο εμβολιασμός και ποιες είναι οι παρενέργειες του εμβολιασμού, καθώς και άλλα επιστημονικά αποδεδειγμένα γεγονότα..! Η νέα τεχνολογία της Google βασίζεται σε ένα εγχειρίδιο σύνθετων γεγονότων με βάση προκαθορισμένα δεδομένα.
Αυτό σημαίνει ότι η Google θα είναι σε θέση να αποκλείσει τις εναλλακτικές ιστοσελίδες/πληροφορίες, έτσι ώστε να μην έρχονται πίσω στα αποτελέσματα αναζήτησης όταν οι πληροφορίες θα είναι επικίνδινες για τα συμφέροντα της Φαρμακοβιομηχανίας αλλά και άλλων εταιρειών…

Αυτή θα είναι η νέα τεχνική της Google δηλαδή θα είναι ένα είδος “Υπουργείου Αλήθειας” ικανό να φιλτράρει και να προβάλλει τις επιχειρήσεις, που θέλει η Google.

Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ή κάντε κλικ παρακάτω στα εικονίδια κοινωνικών δικτύων επιλογής σας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου