5G - Πως επιδρά στο ανοσοποιητικό και γιατι συνδέεται με τον κορονοϊό...


Εξ’ αφορμής της ανεξέλεγκτης τοποθέτησης κεραιών κινητής με κλειδωμένους τους πολίτες αρκετοί επικοινωνούν αγανακτισμένοι και ερωτούν αν ο ηλεκτρομαγνητισμός της κινητής επηρεάζει την υγεία τους.





Πολύ σύντομα..

Μάθαμε καλά σε αυτή την πανδημία, ότι η μόνη προστασία από τον κορονοϊό, είναι το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Όποιος έχει καλό ανοσοποιητικό σύστημα, δεν έχει κανένα πρόβλημα, εφόσον το ανοσοποιητικό θα καθαρίσει εύκολα από τον ιό. Μένουμε σπίτι γι’ αυτούς που δεν έχουν δυνατό ή ικανοποιητικό ανοσοποιητικό σύστημα και μπορεί κάποιοι να κινδυνεύουν.

Στην πιο κάτω φωτογραφία 3, βλέπετε ζωντανό αίμα, πριν και μετά την έκθεση σε ηλεκτρομαγνητισμό και συγκεκριμένα ‘smart meter’ (φωτο 3).



Χρησιμοποιώ τις φωτό 1&2 που δείχνουν καλύτερα αυτό που θέλω να πω.
Στον κόκκινο κύκλο βλέπετε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Τα λευκά αιμοσφαίρια. Είναι αυτά που θα καταβροχθίσουν-εξαλείψουν μικροοργανισμούς και δεν θα αφήσουν να προκαλέσουν λοιμώξεις και σοβαρά συμπτώματα. 



Σε αυτό το βίντεο μπορείτε να δείτε πως τα λευκά αιμοσφαίρια σας προστατεύουν. Παρακολουθήστε πως το λευκό κυνηγάει το βακτήριο, το περικλείει και το διασπά:


Ποιό λευκό νομίζετε ότι θα κάνει την καλύτερη δουλειά και θα καταναλώσει τα περισσότερα βακτήρια; Φυσικά αυτό στην φωτό 1 που είναι πιο δυνατό και με περισσότερη δύναμη/σθένος (α-σθενής). Το 2 είναι ασθενέστερο και εξαντλημένο.

Το αίμα που βλέπετε στην φωτό 1 είναι το αίμα ενός υγιούς ανθρώπου. Ο ιός δύσκολα θα εισχωρήσει σε υγιή κύτταρα και θα εξελιχθεί σε ασθένεια. Στην φωτό 2 βλέπετε το αίμα ενός ασθενούς με κακό ανοσοποιητικό που ο ιός, το βακτήριο, ο μύκητας, βρίσκουν το τέλειο έδαφος και αναπτύσσονται, προκαλώντας συμπτώματα και ασθένεια.

Τα κύτταρα που στην 2 είναι ‘κολλημένα’ μεταξύ τους είναι τα ερυθρά αιμοσφαίρια και μεταφέρουν το οξυγόνο. Όπου υπάρχει οξυγόνο, δύσκολα αναπτύσσεται ένας ιός εφόσον δεν μπορεί να επιβιώσει (πολλοί το ξέρετε σαν PH - αλκαλικό ή όξινο). Στην φωτό 2 τα ερυθρά έχουν κολλήσει μεταξύ τους και έχουν χάσει και το σχήμα τους. Δεν μεταφέρουν αρκετό οξυγόνο και δεν έχουν υγιή μεταβολισμό ενώ στην 1 η υγεία τους είναι πολύ καλύτερη.









Ε λοιπόν, αυτό είναι το πριν και το μετά στην έκθεση μας σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Όσο περισσότερο εκτιθέμεθα, τόσο περισσότερο ασθενούμε και χαλάμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα και πιο εύκολα μπορεί να αναπτυχθεί ο οποιοσδήποτε μικροοργανισμός και η ασθένεια. ΟΛΕΣ οι ασθένειες.

Μακάρι να ήταν μόνο ο κορονοιός ή η γρίπη το πρόβλημα. Είναι όλα τα προβλήματα που γίνονται χειρότερα. Δυστυχώς στον χρόνο ονομάζεται σοβαρή ασθένεια και καρκίνος.

Και όλα αυτά, χωρίς να αναφέρουμε τις πιθανές επιδράσεις της ακτινοβολίας στους παθογόνους μικροοργανισμούς. Η φωτό 4 είναι από την παρουσίαση του σωματείου ΑΣΠΙΔΑ για το 5G. Είναι μια εργασία που δείχνει ότι τα βακτήρια ανέπτυξαν αντίσταση στα αντιβιοτικά, δηλαδή έγιναν πιο δυνατοί, μετά από έκθεση σε ακτινοβολία ‘millimeter waves’ που θα χρησιμοποιεί το 5G.




Μ’ ένα σμπάρο 2 τρυγόνια που λέμε. Και μας διαλύουν το ανοσοποιητικό και ενδυναμώνουν πολλά παθογόνα.

Στην φωτό 5 είναι ο Υπουργός που ‘προστατεύει' την Υγεία μας επιτρέποντας αυτό το έγκλημα εν μέσω πανδημίας μέχρι να εκραγούμε και να γεμίσουν μυαλά οι τοίχοι. Θαυμάστε τον.






ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ - 

Αναρτήστε το παντού και στείλτε όλοι μήνυμα στον Υπουργό Υγείας εδώ ζητώντας του να σταματήσει ΑΜΕΣΑ το έγκλημα στην Υγεία μας: Constantinos Ioannou - Minister of HealthΥπουργείο Υγείας Κυπριακή Δημοκρατία



Πηγή: WAKEUPCyprus

Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ή κάντε κλικ παρακάτω στα εικονίδια κοινωνικών δικτύων επιλογής σας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου