Οι ειδικοί μιλούν ενάντια στα «Lockdowns που συνδέονται με το παγκόσμιο σχέδιο «Great Reset»

Αυξάνουν οι φωνές κατά των ‘εγκληματικών’ lockdown. «Η ελίτ ενδιαφέρεται για το παγκόσμιο ‘Great Reset’ και όχι για τον ίδιο τον ιό»


Όλο και περισσότεροι γιατροί, δικηγόροι και ακαδημαϊκοί μιλάνε και οργανώνονται παγκοσμίως για να καταπολεμήσουν τα συνεχιζόμενα αδικαιολόγητα και «εγκληματικά» lockdown λόγω Covid, σύμφωνα με ομιλητές στο πρόσφατο Συνέδριο “Truth Over Fear” (Αλήθεια πάνω από τον Φόβο).

Όλοι οι ομιλητές συμφώνησαν ότι τα lockdown προκαλούν πολύ μεγαλύτερη ζημιά από τον ίδιο τον COVID-19 και πολλοί πιστεύουν ότι η πανδημία συνδέεται με τα σχέδια της παγκόσμιας ελίτ να εφαρμόσει ένα παγκόσμιο κράτος σοσιαλιστικής παρακολούθησης μέσω του «Great Reset», το οποίο εμφανίστηκε πρόσφατα στο εξώφυλλο του Time Magazine.

 


«Δεν πρόκειται πλέον για το COVID-19», δήλωσε η Δρ Dolores Cahill, διάσημη Ιρλανδή επιστήμονας βιοϊατρικής και πρόεδρος της νεοσυσταθείσας World Freedom Alliance.

 «Υπάρχουν ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες (για το COVID-19) που πρέπει να διατίθενται και όλα τα άλλα
αποτελούν προσπάθειες να ελέγξουν πόσα άτομα είναι στο σπίτι σας, εάν μπορείτε να ασκήσετε τα της θρησκείας σας, εάν έχετε ελευθερία να ταξιδεύετε , αν μπορείτε να συγκεντρώνεστε σε συγκεντρώσεις χωρίς να απειλείστε να συλληφθείτε από την αστυνομία», είπε.

«Αυτό είναι στην πραγματικότητα το θέμα. Δεν αφορά τον ιό. Πιθανότατα ποτέ δεν τον αφορούσε», πρόσθεσε η Cahill, η οποία τον Ιούνιο κλήθηκε να παραιτηθεί από την Επιστημονική Επιτροπή της Πρωτοβουλίας Καινοτόμων Φαρμάκων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις απόψεις της σχετικά με τον κορωνοϊό.

Επιπλέον, άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αντιδρούν όλο και περισσότερο στα lockdown, δήλωσε ο δικηγόρος Reiner Fuellmich, μέλος της ιδιωτικής Γερμανικής Ερευνητικής Επιτροπής για τον Κορωνοϊό.

 «Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αλλάζουν τη στάση τους από το να είναι φοβισμένοι στο να είναι θυμωμένοι, ειδικά εκείνοι που χάνουν τα προς το ζην», δήλωσε ο Fuellmich.

«Όλοι οι άνθρωποι… των οποίων το βιός τους καταστρέφεται τώρα, αλλάζουν τη στάση τους από “Ουάου, νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε λίγο” στο “Φτάνει πια. Δεν το πιστεύω πια. Και θέλω να βρω μια διέξοδο από αυτό”».

Οι Fuellmich και Cahill ήταν δύο από τους 25 ομιλητές από επτά χώρες που συμμετείχαν στην τηλε-σύνοδο Truth Over Fear, που διοργανώθηκε από έναν καθολικό τηλεπαρουσιαστή με έδρα την Καλιφόρνια, τον ομιλητή και συγγραφέα Patrick Coffin.

Οι Cahill και Fuellmich ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους για να καταπολεμήσουν τους «ολιγάρχες» της πανδημίας, όπως συχνά τους αποκαλεί ο Coffin.

Ορισμένοι ομιλητές ήταν μέλη του America’s Frontline Doctors και οι παρουσιαστές επανέλαβαν τις ανησυχίες αυτής της ομάδας: τα συνεχιζόμενα lockdown είναι αδικαιολόγητα και κάνουν πολύ περισσότερο κακό παρά καλό, και, μαζί με την επιβολή της μάσκας και τις απαιτήσεις για αποστάσεις, είναι αντισυνταγματικά όρια στην ατομική ελευθερία, αποδεδειγμένες θεραπείες του ιού, ιδίως η υδροξυχλωροκίνη (HCQ), αγνοούνται ή καταστέλλονται.

Εκείνοι που μιλούν κατά του mainstream αφηγήματος λογοκρίνονται και τιμωρούνται τα μέσα μαζικής ενημέρωσης συνεργάζονται με την κυβέρνηση για να διατηρήσουν τους πληθυσμούς σε κατάσταση φόβου που είναι δυσανάλογη με τους κινδύνους για την υγεία που παρουσιάζει ο COVID-19.

Ο Cahill οργανώνεται σε διεθνές επίπεδο και είναι πρόεδρος της νεοσυσταθείσας Παγκόσμιας Συμμαχίας Ελευθερίας (World Freedom Alliance), η οποία εκπροσωπείται από 35 χώρες.

Ένας από τους στόχους τους είναι να φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης εκείνα τα άτομα των οποίων οι πολιτικές είναι άμεσα υπεύθυνες για αυτό που λέει ο Cahill ως απολύτως αποτρέψιμους θανάτους από COVID-19, δεδομένου ότι, όπως λέει, «πρόκειται για 100% θεραπεύσιμη ασθένεια».

«Δεν υπήρχε γνωστή ηθική,  νομική, επιστημονική ή ιατρική βάση» για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) να κηρύξει πανδημία στις 11 Μαρτίου 2020, οπότε ο αριθμός των θανάτων από COVID-19 ήταν ένα τοις εκατό του ετήσιου θάνατοι από γρίπη, είπε στο Coffin σε μια διαδικτυακή συνεδρία ερωτήσεων και απαντήσεων.


Οι δοκιμές PCR είναι ένα «μεγάλο, μεγάλο ψέμα»

Fuellmich και μια ομάδα διεθνών δικηγόρων μηνύουν τον  ΠΟΥ και άλλους για τις βλάβες που προκαλούνται από lockdowns για τον κοροναϊό.

Ισχυρίζονται ότι οι δοκιμές PCR χρησιμοποιήθηκαν κατά λάθος για να διογκώσουν ψευδώς αριθμούς μόλυνσης COVID-19, οι οποίοι στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν από τις κυβερνήσεις για να δικαιολογήσουν κλειδώματα και άλλους περιορισμούς.

«Και αποδεικνύεται ότι αυτό είναι ένα μεγάλο, μεγάλο ψέμα», δήλωσε ο Fuellmich στο Coffin σε μια συνάντηση ερωτήσεων και απαντήσεων.


«Οι δικηγόροι προσπαθούν να καταλάβουν τι πραγματικά συμβαίνει και να κατανοήσουν ότι οι δοκιμές PCR βρίσκονται στον πυρήνα αυτού. Εάν καταρρίψετε το τεστ PCR στο δικαστήριο, τότε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο θα καταρρεύσει », είπε.

Ο Fuellmich συμφώνησε με τη δήλωση του Coffin ότι οι θάνατοι που προέκυψαν από τα μέτρα κλειδώματος είναι «λανθασμένοι θάνατοι» και είπε ότι «η θεραπεία είναι πολύ, πολύ χειρότερη από ό, τι θα μπορούσε να ήταν ποτέ η ασθένεια».

«Αυτό που αντιμετωπίζουμε δεν είναι αμέλεια», δήλωσε ο Fuellmich, του οποίου το βίντεο Παγκόσμιο έγκλημα του αιώνα «Global Crime of the Century» προβλήθηκε εκατομμύρια φορές στο YouTube .

«Εάν βασίζεσαι σε ένα μόνο άτομο και δεν θέλεις να δεις την άλλη πλευρά… παρόλο που είναι εκεί έξω, τότε αυτό το καθιστά σκόπιμο όταν σκοτώνεις ανθρώπους, γιατί αυτό συμβαίνει».

Στη Γερμανία, ένα άτομο είναι ο ιολόγος Christian Drosten, ο οποίος ανέπτυξε για πρώτη φορά το τεστ PCR που χρησιμοποιείται για τη δοκιμή του COVID-19 και «εφευρέθηκε ολόκληρο το σχήμα», δήλωσε ο Fuellmich. Όμως, ενώ ο Drosten είναι μια βασική φιγούρα, «φυσικά, κάποιος άλλος τραβάει τις χορδές».

Αυτοί είναι «οι άνθρωποι που παίρνουν τις αποφάσεις», όπως η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Κλάους Σβάμπ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, που ωθούν το Great Reset μαζί με άλλα μέλη της παγκόσμιας ελίτ, όπως ο δισεκατομμυριούχος Bill Gates, ο οποίος με τη σειρά του προωθεί την  υποχρεωτικότητα των εμβολίων COVID-19.

Ωστόσο, οι δικηγόροι του επικεντρώνονται σε αγωγές αγωγής κατηγορίας που ονομάζουν τον Drosten, τον ΠΟΥ και τον Lothar Wieler, επικεφαλής του γερμανικού Robert Koch-Institut (περίπου ισοδύναμο με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ) και όχι τις ελίτ - ακόμα, Ο Fuellmich είπε.

«Δεν τους έχουμε όλους ακόμα, αλλά πιστεύουμε ότι αν συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τα γεγονότα μηνύοντας αυτούς τους ανθρώπους, τα γεγονότα θα μας οδηγήσουν τελικά στο σημείο που πιστεύουμε ότι πρέπει να πάμε. Και αυτό ισχύει για τον Μπιλ Γκέιτς, τον Κλάους Σβάμπ και όλους τους άλλους », είπε στο Coffin.

Η ομάδα δικηγόρων του, η οποία αριθμεί περίπου 30 στη Γερμανία, ξεκινά αγωγές αγωγής κατηγορίας κυρίως στη Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσε ο Fuellmich.
Περίπου 10 από τους Γερμανούς δικηγόρους εργάζονται σε μεγάλες δικηγορικές εταιρείες, οι οποίες φοβούνται ότι θα χάσουν σημαντικούς πελάτες, εάν ήταν γνωστό ότι οι δικηγόροι τους εργάζονται σε υποθέσεις COVID-19. «Και οι δικηγόροι, φυσικά, φοβούνται ότι θα χάσουν τη δουλειά τους αν βγουν ανοιχτά».

Η ομάδα του βομβαρδίστηκε με email που ζητούσαν πληροφορίες, πρόσθεσε ο Fuellmich, με πολλά αιτήματα από δικηγόρους.
«Θέλουν απλώς τις πραγματικές πληροφορίες, τα γεγονότα που συλλέξαμε ως Ερευνητική Επιτροπή. Και δεν φοβούνται. Απλώς… δεν ξέρουν. "

«Είμαστε μέρος του αγώνα αντεπίθεσης και θα κερδίσουμε»

Ο Fuellmich συμβούλεψε εκείνους που θέλουν να απωθήσουν από την υπερβολική προσέγγιση της κυβέρνησης που σχετίζεται με το COVID-19 να «δοκιμάσουν και να θέσουν όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις».

«Μην απελπίζεστε και μπείτε στο παιχνίδι όσο το δυνατόν περισσότεροι δικηγόροι. Και αν δεν ξέρουν πώς παίζεται το παιχνίδι, απλώς ζητήστε τους να επικοινωνήσουν μαζί μας… ή τους συναδέλφους μας στις Ηνωμένες Πολιτείες, επειδή αυτές οι δύο χώρες είναι πιθανώς στην πρώτη γραμμή αυτή τη στιγμή, η Γερμανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες, και ίσως η Ιρλανδία λόγω του Dolores Cahill. Κάνει εξαιρετική δουλειά εκεί », είπε.

O Cahill είπε στο Coffin ότι αυτή και άλλοι γνωρίζουν εδώ και 20 χρόνια το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών να υπονομεύσουν τον «ιστό της κοινωνίας» με τον έλεγχο των διεθνών τραπεζών, της υγείας, της πολιτικής και των μέσων ενημέρωσης.
 
«Είναι όλα εκεί σε πολλά έγγραφα στρατηγικής από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και από την Ατζέντα των Ηνωμένων Εθνών 21, καθώς και, ξέρετε, το εξώφυλλο του Time Magazine τώρα», είπε.


«Δεν έχουν τη συγκατάθεσή μας. Πρόκειται να δημιουργήσουμε εναλλακτικές λύσεις για το σύστημα μέσων ενημέρωσης και το τραπεζικό τους σύστημα », δήλωσε ο Cahill.

«Αυτή η Παγκόσμια Συμμαχία Ελευθερίας που χτίζουμε, έχουμε τραπεζίτες, καινοτόμους, δικηγόρους, γιατρούς και επιστήμονες και αγρότες και ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Και είμαστε σε επαφή με πολλά πολύ πλούσια άτομα σε όλο τον κόσμο που τώρα θέλουν να υποστηρίξουν καινοτόμες πρωτοβουλίες που μπορούν στην πραγματικότητα να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα », είπε στο Coffin.

«Θα έλεγα ότι παίζουμε με τους παγκοσμιοποιητές που προσπαθούν να περιορίσουν τα δικαιώματά μας. Είμαστε μέρος της αντεπίθεσης και θα κερδίσουμε. "

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Παγκόσμια Συμμαχία Ελευθερίας, μεταβείτε εδώ . Για περισσότερες πληροφορίες ή για να επικοινωνήσετε με τον Reinhold Fuellmich, ο ιστότοπός του είναι εδώ .
Πηγή: lifesitenews.com
 
 
 

Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ή κάντε κλικ παρακάτω στα εικονίδια κοινωνικών δικτύων επιλογής σας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου