48χρονος ηθοποιός από το Κουβέϊτ πέθανε μετά την 1η δόση εμβολίου της Pfizer...




”Μολύνθηκα κατά τον εμβολιασμό”. Τα τελευταία λόγια ηθοποιού από το Κουβέιτ στο Instagram πριν πεθάνει κάποιες ημέρες αφότου εμβολιάστηκε με την 1η δόση Pfizer!!!!
 
Στο Κουβέιτ ένας ηθοποιός πέθανε κάποιες ημέρες αφότου εμβολιάστηκε με την δόση του εμβολίου Pfizer-BioNTech.Πέθανε από COVID-19 κάποιες ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer-BioNTech, δήλωσε η οικογένειά του.
 
Ο Mishary al-Balam, ο οποίος νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο Jaber Al Ahmad Al Jaber Al Sabah του Κουβέιτ από το Σάββατο, πέθανε από τη μεταδοτική ασθένεια την Πέμπτη, επιβεβαίωσε η οικογένειά του.
 
Ο Hassan al-Balam επίσης ηθοποιός και ξάδερφος του Mishary, επιβεβαίωσε την είδηση τη Πέμπτη το βράδυ μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.
 
Ο 48χρονος σταρ είχε μοιράσει ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram στις 11 Φεβρουαρίου αφότου έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου Pfizer-BioNTech, καλώντας τους φαν του στο Instagram να εμβολιαστούν επίσης.
 
Ωστόσο, προσβλήθηκε από COVID-19 και η υγεία του άρχισε να επιδεινώνεται, οδηγώντας στον πρόωρο χαμό του κατά πως φαίνεται λόγω υποξαιμίας ή απότομης πτώσης της συγκέντρωσης οξυγόνου στο αίμα.
 
«Όλο αυτό που έγινε ήταν ότι μολύνθηκα κατά τον εμβολιασμό», είπε στο λογαριασμό του στο Instagram στις 17 Φεβρουαρίου.
 
Ο al-Balam ξεκίνησε την καριέρα του το 1991 στα θέατρα του Κουβέιτ και κατάφερε να πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 56 παραστάσεις και σειρές.Αφήνει πίσω του τη γυναίκα του και 5 παιδιά.
 
Ίσως είναι η πρώτη φορά που ένα θύμα των πειραματικών εμβολίων mRNA πρόλαβε πριν κλείσει τα μάτια του να υποδείξει με τόση σαφήνεια τον ένοχο, το δολοφόνο του!!!



Πηγή:  alarabiya

 
Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου