Ψηφιακή Ταυτότητα με πρόσχημα τα Διαβατήρια Εμβολιασμού - Η πραγματική μας φυλακή...

Η Ελλάδα θέτει σε εφαρμογή την Ψηφιακή Ταυτότητα με πρόσχημα τα Διαβατήρια Εμβολιασμού - Σχέδιο για όλο τον κόσμο.


***


Τα Διαβατήρια Εμβολιασμού είναι μια ιατρική απάτη για την υγεία και αποτελούν μέρος μιας πολύ ευρύτερης εξαπάτησης από τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας και τις κυβερνήσεις - για να προωθηθεί αυτή η τεχνολογία στα χέρια του παγκόσμιου πληθυσμού, ώστε να ελέγχουν κάθε του υπόσταση.

Σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή με τη νέα παραλλαγή Omicron βλέπουμε ότι τα Διαβατήρια Εμβολιασμού δεν έχουν καν επηρεάσει τα ποσοστά μετάδοσης και μια πρόσφατη μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι: «Καθώς το εν λόγω πεδίο συνεχίζει να αναπτύσσεται, οι κλινικοί γιατροί και οι επαγγελματίες της δημόσιας υγείας θα πρέπει να θεωρούν ότι τα εμβολιασμένα άτομα που μολύνονται με SARS-CoV-2 δεν είναι λιγότερο μολυσματικά από τα ανεμβολίαστα άτομα».

Και με τον Μπόρις Τζόνσον έτοιμο να επεκτείνει το Σχέδιο Β - το οποίο σημαίνει την επέκταση των Διαβατηρίων Εμβολιασμού εντός της Αγγλίας, ο απώτερος βραχυπρόθεσμος στόχος τους είναι να διευρυνθεί το πεδίο χρήσης σε περισσότερους χώρους, όπως συμβαίνει σε κάθε άλλη χώρα - όπως στην Γαλλία. Σύντομα θα χρειαζόμαστε εμβόλια για να πάρουμε ποτά από μια κάβα, όπως συμβαίνει στο Κεμπέκ του Καναδά.

Από τη στιγμή που θα εφαρμοστούν, δεν πρόκειται να καταργήσουν τα Διαβατήρια Εμβολιασμού. 

Αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα για να μας ωθήσουν όλους και να μας κάνουν να αποδεχτούμε μόνιμους ψηφιακούς περιορισμούς στην καθημερινή μας εργασία και ζωή.

Αυτή η «Ψηφιακή Ταυτότητα και το Πορτοφόλι με τα Ψηφιακά Χρήματα» πρόκειται να επεκταθεί σε όλες τις πτυχές της ζωής, όπως θα δούμε σύντομα στην Ελλάδα.

Η ID2020 και οι συναφείς ομάδες του Good Health Pass θέλουν να μας δεσμεύσουν όλους με μια Ψηφιακή Ταυτότητα, ωστε να έχουν το έλεγχο για το τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε να κάνουμε.

Απλά το πλασάρουν με το πρόσχημα του Covid δράματος - της ασφάλειας, της προστασίας και της ευκολίας (όπως είναι φυσικά κάθε τυραννία), αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για την καταδυνάστευση της κοινωνίας με νεοφανείς τεχνοκρατικούς μηχανισμούς ελέγχου.

Η πραγματική φύση των Διαβατηρίων Εμβολιασμού είναι: (Πολιτική «διαίρει και βασίλευε»), εγκλιματισμός της κοινωνίας στα νέα απολυταρχικά μέτρα, ένα τεχνολογικό σκαλοπάτι προς την πανταχού παρούσα Ψηφιακή Ταυτότητα - και την Ψηφιακή Ταυτότητα να χρησιμοποιείται ως μηχανισμός ελέγχου (CBDCs, Συστήματα Κοινωνικής Πίστωσης).

***


«Η ανθρωποκεντρική ψηφιακή ταυτότητα επιτρέπει στους ανθρώπους να γνωρίζουν με ποιον έχουν να κάνουν χωρίς να αποκαλύπτουν περισσότερες από τις απολύτως απαραίτητες πληροφορίες. Οι ψηφιακές ταυτότητες δίνουν στον χρήστη τον έλεγχο των δεδομένων του παρέχουν λεπτομερή, χρονολογημένα στοιχεία και βελτιστοποιούν τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις και οι κυβερνήσεις επιτρέπουν στους ανθρώπους να εγγραφούν και να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες και τις συναλλαγές τους. - Να το διαβάσουμε ξανά - Οι επιχειρήσεις και οι κυβερνήσεις ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ στους ανθρώπους να εγγραφούν και να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες και τις συναλλαγές τους.» - Computing Forever

***

Τα Διαβατήρια Εμβολιασμού αφορούν τον τυραννικό έλεγχο. Υπακοή και όχι ασφάλεια. Συμμόρφωση και όχι υγεία. 

Είναι η μετάβαση προς τον τεχνολογικό απολυταρχισμό και όχι η επιστροφή στο «παλιό φυσιολογικό».

Ο μόνος τρόπος για να σπάσει αυτή η ψύχωση του μαζικού σχηματισμού είναι να δώσουμε στους ανθρώπους κάτι μεγαλύτερο για να επικεντρωθούν αντί για τον Covid - και πολλοί πιστεύουν ότι ο ολοκληρωτισμός της Ψηφιακής Ταυτότητας μέσω των Διαβατηρίων Εμβολιασμού είναι αυτό το μεγαλύτερο ζήτημα.



Πηγή: oaskhths.blogspot.com

 
Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου