Σχετικά με μένα...


Γεια σας…
Μεγάλωσα κι εγώ ως κλασσικός παμφάγος και άρχισα να ασχολούμαι με την υγεία από το 2008 με μία περιπέτεια υγείας της οικογένειας μου.
Κάποια στιγμή το 2013 γνώρισα τον Δρ. Μουρούτη και μετά από την συμμετοχή μου σε ένα από τα Βιωματικά του σεμινάρια  ανακάλυψα ότι μπορώ να τρέφομαι χορτοφαγικά και  με έκπληξη είδα πως όχι μόνο δεν κάνεις κακό στην υγεία σου αλλά εφόσον τρέφεσαι με μια ποικίλη φυτική διατροφή βελτιώνεις την υγεία σου ενώ ταυτόχρονα σώζεις και τις ζωές αθώων χορτοφάγων ζώων, κάνεις καλό στον πλανήτη και παράλληλα υποστηρίζεις τη πνευματική σου εξέλιξη ως Άνθρωπος.

Έκτοτε πλέον είμαι αυστηρά χορτοφάγος Vegan με παράλληλη αποχή από όλα τα ζωικά προϊόντα (γαλακτοκομικά, αυγά κλπ) και έχω βελτιώσει κατά πολύ την υγεία μου.
Στην συνέχεια παρακολουθώντας διάφορα  βίντεο στο διαδίκτυο με σφαγές και βασανισμούς ζώων, ξύπνησε μέσα μου κάτι που δεν ήταν έτσι και αλλιώς σε βαθύ λήθαργο, η φιλοζωία και η συμπόνια για αυτά τα πλάσματα.

Από τότε συνεχίζω να είμαι χορτοφάγος και να προάγω το φυτικό τρόπο διαβίωσης και διατροφής που με γοήτευσε, και κατά κάποιο τρόπο έγινα με τη σειρά μου ηλεκτρονικός ακτιβιστής κοινοποιώντας στη προσωπική μου σελίδα ενημερωτικά βίντεο και σελίδες με σκοπό να ενημερώσω το κόσμο για τη χορτοφαγία.
Δημιούργησα διαδικτυακές ομάδες και σελίδες, με σκοπό την προώθηση  της χορτοφαγίας και την προάσπιση της υγείας γενικότερα...


Περικλής Διδασκάλου
23 Ιανουαρίου 2015

   

Αν δεν είσαι vegan, γίνε vegan. Η ολική χορτοφαγία (Veganism) είναι μη-βία. Κυρίως είναι μη-βία προς άλλα αισθανόμενα όντα. Αλλά είναι και μη-βία προς τη γη και μη-βία προς τον εαυτό σου.

Σημαντικά νέα, άρθρα, διαλέξεις, σεμινάρια για την υγεία στα παρακάτω ιστολόγια, σελίδες και ομάδες μου στο Facebook

Iστολόγιο "Ολα Ζωή"

Iστολόγιο "Κουφά, σοφά, παράλογα, αστεία, περίεργα και άλλα....,"

Iστολόγιο "Συνταγές Vegan"
www.syntagesvegan.blogspot.com/
 
Ομάδα FB "Ζωή & Υγεία"

Ομάδα FB "Εθελοντική δράση φίλων Δρ. Μουρούτη"

Ομάδα FB "Ζωή & Υγεία"
www.facebook.com/groups/olazoi

H ιστοσελίδα μου στο Facebook


Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μου


Περικλής Διδασκάλου
Τηλεπικοινωνίες - Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας
Τηλ.
+30 2310 757357  -  Κιν. +30 6977 366300 (Cosmote) +30 6943 061040 (Vodafon)
Web:    WWW.DIDASKALOU.GR    WWW.MUKAU.GR  WWW.MLMNET.GR   WWW.DETAELIS.GR  WWW.NONINET.GR
EmailPERIKLIS@DIDASKALOU.GR 
Facebook: WWW.FACEBOOK.COM/PDIDASKALOU
Twitter: WWW.TWITTER.COM/PDIDASKALOU   
Skype: Perdid
Ταχ. Διεύθυνση: Αγ.Αθανασίου 24, 56224, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα