Ηλεκτρονικός σύμβουλος ψήφου για τις εκλογές 2015!!!

Το τεστ που κάνει πάταγο: Σας βοηθάει να βρείτε ποιο κόμμα σας ταιριάζει!

Θραύση κάνει τις τελευταίες ημέρες στο Διαδίκτυο ένα τεστ-κουίζ διαφορετικό από τα υπόλοιπα, το οποίο υπόσχεται να βοηθήσει τους αναποφάσιστους να αποφασίζουν τι κόμμα να ψηφίζουν. Ή τουλάχιστον τι κόμμα τους ταιριάζει.

Μέσα από μια σειρά 31 ερωτήσεων το Help me Vote, όπως ονομάζεται το εν λόγω τεστ φιλοδοξεί να βοηθήσει τον καθένα να διαπιστώσει ποιο κόμμα του ταιριάζει και ταυτίζεται με τις ιδέες και τις απόψεις του.


Κάντε και εσείς το κουίζ πατώντας παρακάτω το κουμπί Ξεκινήστε.

Τι είναι το 'HelpMeVote';

To HelpMeVote είναι μία ηλεκτρονική εφαρμογή που επιτρέπει στους ψηφοφόρους να συγκρίνουν τις απόψεις τους για θέματα πολιτικής και επικαιρότητας με τις θέσεις των υποψηφίων και των κομμάτων, δηλαδή ένας Ηλεκτρονικός Σύμβουλος Ψήφου (Voting Advice Application ή VAA). Σύμβουλοι Ψήφου χρησιμοποιούνται σε πολλές χώρες για προεδρικές, βουλευτικές, περιφερειακές ή δημοτικές εκλογές.
Το ερωτηματολόγιο έχει σχεδιαστεί από ερευνητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βάση τη διεθνή σχετική βιβλιογραφία και εμπειρία. Οι ερωτήσεις που επιλέχθηκαν καλύπτουν ευρύτερες θεματικές ενότητες πολιτικής που με βάση τη βιβλιογραφία έχουν θεωρηθεί σημαντικές
Πατήστε το κίτρινο κουμπάκι Τι είναι το helpmevote.gr για να δείτε όλες τις πληροφορίες...


Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το στο Facebook  με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ή κάντε κλικ παρακάτω στα εικονίδια κοινωνικών δικτύων επιλογής σας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου