Ποιος χτυπάει Αυτά τα πρόβατα και γιατί;!


Ποιος χτυπάει Αυτά τα πρόβατα και γιατί ?!

Σκεφτείτε τη βιομηχανία μαλλιού. Είναι ακίνδυνη; Σκεφτείτε ξανά. Μήπως αυτό το βλέμμα φαίνεται  ακίνδυνο για εσάς;


Το ανησυχητικό νέο αποκαλυπτικό βίντεο της PETA από φάρμες συλλογής μαλλιού της  Αυστραλίας και της Αμερικής  θα ραγίσει την καρδιά σας.
 

Πλάνα αποκαλύπτουν ότι οι κουρείς προβάτων βίαια γρονθοκοπούν και πατούν αυτά τα ευγενή ζώα και τα χτυπούν στο κεφάλι με αιχμηρά μεταλλικά αντικείμενα, με κουρευτικές μηχανές και ένα σφυρί. 

Βίντεο ακατάλληλο για ανηλίκους (βάσει των Οδηγιών κοινότητας).
Ένας κουρέας κολλήσε ακόμη και τα δάχτυλά του στα μάτια των προβάτων.

                           Βίντεο ακατάλληλο για ανηλίκους (βάσει των Οδηγιών κοινότητας).
Σκότωσε ένα πρόβατο με το στρίψιμο και το σπάσιμο του λαιμού του.
Όπως τα πρόβατα παλεύουν για να φύγουν μακριά, οι κουρείς προβάτων πατούσαν και στέκονταν στο κεφάλι και το λαιμό τους. Οι εργαζόμενοι πετούν τα φοβισμένα  πρόβατα γύρω και χτυπούν το κεφάλι και το σώμα τους ενάντια στα σκληρά ξύλινα πατώματα

Ένα κουρέας μάλιστα χρησιμοποιεί ακόμη και το σώμα ενός προβάτου για να σκουπίσει τα ούρα των προβάτων από το πάτωμα. 

ΑΚΑΡΔΟΙ: Όταν τα κουρεύουν για πρώτη φορά -μία ιδιαίτερα αγχωτική εμπειρία - τα αρνιά φωνάζουν δυνατά, διότι, σύμφωνα με έναν εργαζόμενο, "Έχουν χωριστεί από τις μαμάδες τους και τις φωνάζουν ... κάπως έτσι ,« Μαμά ! μαμά! "

Οι εργαζόμενοι βρίζουν τα  πρόβατα "γαμ...να", "μ...ια", κ.α. και ένας κτηματίας καυχήθηκε ότι είχε «όλη την άδεια» για να συνθλίψει τα "γαμ...να" πρόβατα. Ένας άλλος αγρότης είπε, σε ένα ζώο, "θέλω να πνίξω αυτό το πρόβατο. Κόψτε την παροχή αέρα της...

 
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙ:  Τα τραυματισμένα και ασύμφορα πρόβατα, ακόμη πυροβολούν μέχρι θανάτου μπροστά σε άλλα πρόβατα και τα σφαγιάζουν. Εκατομμύρια πρόβατα κάθε χρόνο αποστέλλονται στο σφαγείο μετά από αυτή την διαδικασία κουρέματος που τους γίνεται.

 

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ.

ΠΟΤΕ μην αγοράσετε ένα προϊόν που περιέχει μαλλί, γιατί τώρα ξέρετε ότι είναι κάτι περισσότερο από ένα κούρεμα: Είναι επώδυνο, σκληρό, και σπαρακτικό.

Η βιομηχανία μαλλιού μεταχειρίζετε τα ζώντα  ζώα σαν τίποτα, απλώς σαν αναλώσιμα προϊόντα για να βγάλουν λεφτά. Ζητήστε από κορυφαίους πωλητές μαλλιού -Ralph Lauren & J. Crew - να αποσύρουν το μαλλί αμέσως υπέρ των μη-ζωϊκών υλικών.

Πηγή: peta.org

Για να βοηθήσετε να σταματήσει Υπογράψτε κι εσείς  την δήλωση διαμαρτυρίας που θα βρείτε εδώ 


Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το στο Facebook  με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ή κάντε κλικ παρακάτω στα εικονίδια κοινωνικών δικτύων επιλογής σας: