Η ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ για Self Test



Εξαιρετική ανάλυση τής κατάστασης με λίγα λόγια!
Κώστας Παπαγιάννης
 
"Μόνο με τεστ θα μπορούν να δουλέψουν από Δευτέρα οι Έλληνες σε λιανεμπόριο, super market, μεταφορές, κομμωτήρια, εστίαση...κτλ.
Η ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ για Self Test, (έναντι προστίμων και απώλειας της θέσης εργασίας), η οποία δρομολογείται πλέον νομοθετικά, μόνο στη Ελλάδα του Μητσοτάκη, μετά την ολοκληρωτικοκαθεστωτική Κίνα (προσέξτε το αυτό) και η οποία ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ πρόκειται να επεκταθεί σ' όλες τις κατηγορίες του πληθυσμού, γίνεται για δυο λόγους:
  1. Επειδή κάποιοι τα "κονομάνε χοντρά" και πρέπει πάση θυσία να διοχετευθούν τα, με αδιαφανείς διαδικασίες, προμηθευθέντα test στον πληθυσμό και

  2. Επειδή πρέπει όλοι να κυκλοφορούμε μ' ένα χαρτί - υπεύθυνη δήλωση "υγειονομικού ελέγχου", ανάλογου εκείνου της γερμανικής κατοχής.
Δεν έχει καμιά σημασία, αν έχεις κάνει το self test πραγματικά ή όχι! Αν το πήρες από το φαρμακείο και το πέταξες, χωρίς καν να το ανοίξεις! Αυτό που έχει σημασία για το κυρίαρχο σύστημα εξουσίας είναι ότι πρέπει να συμπληρώνεις,  κατά τακτά χρονικά διαστήματα, μια "δήλωση αποδοχής-υποταγής"..., όπως οι παλιοί, μετεμφυλιοπολεμικοί "δηλωσίες".

Δεν έχει καμιά σημασία για την ΕΞΟΥΣΙΑ αν είσαι υγιής ή αν αισθάνεσαι απόλυτα υγιής. Αργά ή γρήγορα για να βγαίνεις από το σπίτι σου θα πρέπει να επιδεικνύεις ΔΗΛΩΣΗ "αρνητικού" τεστ, (αλήθεια-ψέματα, δεν έχει καμιά απολύτως σημασία, ούτως ή άλλως αυτά τα τεστ δεν έχουν καμιά αξιοπιστία).

Σημασία έχει η ΑΠΟΔΟΧΗ της συστημικής λογικής και η ΥΠΟΤΑΓΗ στα κελεύσματα του επικυρίαρχου, εξουσιαστικού status!

Αυτό θα το "τακτοποιήσουν", αφού πρώτα εμπεδωθεί κοινωνικά η υποχρέωση να είσαι "υγειονομικά δηλωμένος". 

Το πολιτικό κέρδος της επικυρίαρχης, εξουσιαστικής ελίτ είναι η νομιμοποίηση του υγειονομικού ελέγχου και η "εμπέδωση" της ελιτιστικής, παγκοσμιοποιητικής GRΕΑΤ RESET του Μεγάλου Αδελφού και ισόβιου αφεντικού τού W.E.F., που ακούει στο όνομα KLAUS SCHWAB!

Η de facto εμπέδωση ενός υγειονομικού "Πανοπτικού"!
 
Βασική επιδίωξη η μετατροπή των πολιτών σε «πειθήνιο σώμα». Πειθαρχία, έλεγχος, υποταγή!
 
"Εύγε και μπραβο" 😡 σε όσους βάζουν πλάτη σε αυτή την δυστοπία! 😠
 
Μιλάμε πλέον για υγιεινιστικό απαρτχάιντ!

Αποκλεισμός από τη δημόσια ζωή όσων αρνούνται την υποχρεωτικότητα των (φασιστικά επιβαλλόμενων) ιατρικών πράξεων. Η πιθανότητα της πρακτικής αυτής να συνεχιστεί και με τα αμφιλεγόμενα "εμβόλια" είναι πολύ μεγάλη (βλ. Ισραήλ)! 

Ενώ παντού στο κόσμο, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν, στη χώρα που πρωθυπουργεύει ο πιο πιστός εφαρμοστής της #GREAT_RESET, τα πράγματα παραμένουν στην αυτή ζοφερή, δυστοπική, φασίζουσα κατάσταση, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΙΣΧΥ (μάσκες, lockdown, απαγόρευση κυκλοφορίας, απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό κτλ.), με τον έναν εκβιασμό να διαδέχεται το άλλον (για ν' ανοίξουν τα σχολεία self test, για ν' ανοίξει το λιανεμπόριο self test, για να πάτε το Πάσχα στο χωριό self test, κτλ.), έχοντας πάντα βέβαια στο πλευρό του τον "εξαγορασμένο", ελεγχόμενο συστημικό Τύπο και την πλήρη συναίνεση μιας "αντιπολίτευσης", της οποίας έχει χαθεί παντελώς το νόημα που της αποδίδει η σημασία της λέξης... 

Ο πιο δόκιμος όρος που ταιριάζει σ' όλο το δήθεν αντιπολιτευόμενο φάσμα είναι ... "παράλληλη συμπολίτευση"!
Οι "αριστερές"(?) πολιτικές δυνάμεις & προτίστως το ΚΚΕ κοινοβουλευτικές και μη, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων, (βλ. ΕΠΑΜ-Καζάκης & Ρούντι Ρινάλντι) συνεργάζονται στο στήσιμο αυτού του υγιεινιστικού απαρτχάιντ. Συνεργάζονται στη φασιστικο_ιατρικοποίηση της κοινωνικής δημόσιας ζωής, με πρόσχημα ένα ακαθόριστο "συμφέρον Δημόσιας Υγείας", επικαλούμενοι εξαιρετικά αμφίβολες και σαθρές παραδοχές!

Ελληνική "αριστερά": > Φθίνουσα ουραγός ενός σκαιού συστήματος εξουσίας..., που βασικά την χρησιμοποιεί ως εκτόνωση, με την εργαλειοποίηση "επιλογών" που το ίδιο το σύστημα της παρέχει (πρώτα η υγεία, εμβολιασμοί κτλ.). 
Καμιά αμφισβήτηση στην ψευδοϊατρικοποίηση της δημόσιας ζωής! 
Καμιά αμφισβήτηση στα υγιεινιστικά προσχήματα, των επικυρίαρχων εξουσιαστών της Δύσης και των πολιτικών και λοιμωξιολογικών μαριονετών τους ανά τον κόσμο και στη χώρα μας, με σκοπό την υλοποίηση των ζοφερών ανομολόγητων ή ομολογημένων σχεδιασμών τους, ενάντια στα ατομικά δικαιώματα και τις δημοκρατικές ελευθερίες των πολιτών!"
 
Διαβάστε μία ομιλία που έγινε στο στο Πανεπιστήμιο Μπέρκλει, το 1962 από τον Άλντους Χάξλει...

«Η τέλεια δικτατορία θα έχει την εμφάνιση της δημοκρατίας. Μια φυλακή χωρίς τοίχους στην οποία οι κρατούμενοι δεν θα ονειρεύονται να δραπετεύσουν.

Σε μία από τις επόμενες γενιές θα υπάρξει μια φαρμακολογική μέθοδος που θα κάνει τους ανθρώπους να αγαπούν την υποτέλεια τους και συνεπώς να παράγουν δικτατορίες... χωρίς δακρυα. Δημιουργώντας ένα είδος ανώδυνου στρατοπέδου συγκέντρωσης για ολόκληρες κοινωνίες, έτσι ώστε οι άνθρωποι θα στερούνται στην πραγματικότητα τις ελευθερίες τους, θα απομακρύνονται από αυτές, αλλά θα το απολαμβάνουν, γιατί θα αποσύρονται από οποιαδήποτε επιθυμία εξέγερσης, λόγω προπαγάνδας, πλύσης εγκεφάλου, ή με φαρμακολογικές μεθόδους. Κι αυτή θα είναι η τελική επανάσταση...»


Άλντους Χάξλει, ομιλία στο Πανεπιστήμιο Μπέρκλει, 1962.




Πηγή: Κώστας Παπαγιάννης

Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου