Για να δούμε τελικά ποιοί θα μπορούν να ταξιδεύουν οι ...μπολιασμένοι ή οι ...ψεκασμένοι?


Οι Αεροπορικές Βιομηχανίες συνεργάστηκαν με την Κυβέρνηση και την Κακιά Συμμορία και βοήθησαν να προωθηθεί το πράσινο διαβατήριο με το σύνθημα «No Jab, No Fly» (Η λέξη άλλαξε για να ξεπεραστεί η λογοκρισία).Και αυτό έπιασε, όλοι αυτοί οι άνθρωποι έκαναν ότι τους είπαν και πήγαν τρέχοντας να το πάρουν για να μπορέσουν να πετάξουν και να πάνε διακοπές. Άλλοι πάλι έκαναν έρευνα και είδαν ότι αυτό ήταν επικίνδυνο και έτσι διακινδύνευσαν να μην μπορούν να πετάξουν και να πάνε διακοπές για να σώσουν τη ζωή τους

.Αυτοί οι άνθρωποι θυσίασαν την ευκαιρία των διακοπών για να είναι υγιείς. Τώρα έρχεται το τσίμπημα στην ουρά. Όλες οι αεροπορικές εταιρείες έχουν συσκέψεις αυτή τη στιγμή σχετικά με το εμβόλιο.  Τι θα μπορούσατε να ρωτήσετε τι συζητούν; Ας δούμε πρώτα ένα γεγονός! Είναι γνωστό εδώ και πάρα πολλά χρόνια ότι οποιοσδήποτε οποιασδήποτε ηλικίας που έχει κίνδυνο πήξης και παρόμοιες διαταραχές μπορεί να πετάξει μόνο υπό αυστηρή επίβλεψη και συνιστάται να μην πετάει εκτός αν πρόκειται για επείγον περιστατικό και κατά προτίμηση για επείγον περιστατικό που απειλεί τη ζωή του.

 Γιατί είναι σημαντικό αυτό, είναι γιατί όταν πετάτε διατρέχετε μεγαλύτερο κίνδυνο επιπλοκών, εγκεφαλικού επεισοδίου και θανάτου αν είστε ευάλωτοι. Τώρα έχουμε πληροφορίες που επιβεβαιώνουν ότι όλοι όσοι κάνουν το εμβ όλιο (δεν έχει σημασία ποιο) έχουν προβλήματα πήξης και αιμορραγίας ως μία από τις κύριες αντιδράσεις.

Αυτές οι αντιδράσεις είναι όλες παρόμοιες με αυτές που είναι γνωστές και σας περιορίζουν από το να πετάτε.Για ποιο πράγμα μιλούν λοιπόν οι αεροπορικές εταιρείες; Συζητούν για την ευθύνη τους και για το τι πρέπει να κάνουν με τους εμβο λιασμένους καθώς δεν πρέπει να πετάξουν καθώς αποτελεί κίνδυνο για την υγεία τους. Αυτές οι συζητήσεις μόλις ξεκίνησαν και δεν ξέρω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Έτσι, φαίνεται πιθανό ότι όλοι όσοι πήραν το μπο λι μπορεί να μην είναι σε θέση να πετάξουν.Όλοι αυτοί που δεν έχουν λάβει το μπο λι μπορεί να είναι οι μόνοι που θα μπορούν να πετάξουν στο τέλος. Τώρα το δεύτερο τσίμπημα στην ουρά. 

Πρέπει να φαινόταν καλή ιδέα εκείνη την εποχή όταν όλες οι αεροπορικές εταιρείες (οι περισσότερες) συμφώνησαν με αυτό. Θα πίστευαν ότι οι κυβερνήσεις και η συμμορία θα έπαιρνε αυτό που ήθελε και επίσης οι αεροπορικές εταιρείες θα είχαν ένα αιχμάλωτο κοινό πιστοποιημένων ταξιδιωτών. Τι συνέβη αντ’ αυτού; Κάθε αεροπορική εταιρεία μείωσε την πελατειακή της βάση, καθώς οι εμβ ολιασμένοι δεν θα μπορούν να πετάξουν. Αυτό θα τους ασκήσει οικονομική πίεση, καθώς τώρα υπάρχουν ακόμη λιγότεροι άνθρωποι που μπορούν να πετάξουν. Όμως, υπάρχει κάτι ακόμη περισσότερο σε αυτό. Για εμάς τους πληβείους που χρησιμοποιούμε τις πτήσεις μόνο για διακοπές, δεν έχουμε τίποτα, αλλά για όλους εκείνους τους ανθρώπους που πετούν για τη δουλειά τους και το εισόδημά τους και αν πήραν εμβ ολιο λόγω της σύστασης της αεροπορικής εταιρείας, τότε θα έχουν μια μετρήσιμη υλική απώλεια.

Μια υλική ζημία που δημιουργήθηκε από κάποιον άλλο, ειδικά αν έκανε κάτι κακό, όπως παραβίασε τα ανθρώπινα δικαιώματα, παραβίασε τον κώδικα της Νυρεμβέργης, είναι κάτι για το οποίο μπορείτε να λάβετε αποζημίωση. Έτσι, όλες οι αεροπορικές εταιρείες που το υποστήριξαν αυτό, όπως η Qantas, για να αναφέρω μόνο μία, θα περάσουν δύσκολες στιγμές για να επιβιώσουν.

 Τώρα όλες οι αεροπορικές εταιρείες που συμμορφώθηκαν, αν θέλουν να επιβιώσουν, θα πρέπει να κινηθούν δικαστικά εναντίον εκείνων που τους είπαν τι να κάνουν. Αυτοί οι άνθρωποι θα μπορούσαν να είναι κυβερνητικοί ή άλλοι φορείς του βαθέως κράτους, δεν έχει σημασία, θα πρέπει να κάνουν κάτι για να αντισταθμίσουν αυτές τις δικαστικές υποθέσεις και να ανακτήσουν τα χρήματά τους για να παραμείνουν βιώσιμοι ή να βουλιάξουν.

 Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κατονομάσουν και να ντροπιάσουν όλους εκείνους που παρασκηνιακά τους έλεγαν τι να κάνουν. Αν γνωρίζετε αρκετά για το εταιρικό δίκαιο θα ξέρετε ότι δεν έχουν άλλη επιλογή ή οι ίδιοι πέφτουν κάτω σύμφωνα με το εταιρικό δίκαιο επειδή δεν υπερασπίστηκαν την εταιρεία. Αυτό θα είναι ενδιαφέρον να το παρακολουθήσουμε να εξελίσσεται. Δεν έχω καμία ιδέα για το πώς θα τελειώσει αυτό….

Craig RoyΑυστραλός πατριώτης



Πηγή: Xeiladakis

Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου