Η Ιθάκη μου - Μυστικά & Μαθήματα από τον Γιάννη Καλογεράκη...

Ο Δρ Γιάννης Καλογεράκης βασίζεται σε ταξίδια της ζωής του και τα διδάγματα από την Ιθάκη του. Η ομιλία του μας εμπνέει και μας κινητοποιεί. Η πιο κατάλληλη στιγμή για αποφάσεις είναι τώρα, μόλις σήμερα όταν η ευτυχία μας αρχίζει και θα πρέπει να την κάνουμε να  ξεκινήσει. Πρέπει να ανακαλύψουμε τι μας κάνει διαφορετικούς από τους άλλους ανθρώπους, να βρουμε αυτό που αγαπάμε να κάνουμε. Με την άσκηση αυτή θα γίνουμε καλύτεροι και, στη συνέχεια, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να το διαδώσουμε σε όλο τον κόσμο. Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε για καταστάσεις, όταν μπορούμε να τις βελτιώσουμε και γι αυτό είναι απαραίτητο να είμαστε πολύ προσεκτικοί στον τρόπο που ζούμε τη ζωή μας. Ο καθένας πρέπει να αδράξει τις ευκαιρίες και να θέσει τις δικές μας απαιτήσεις από τους εαυτούς μας. Κάθε άνθρωπος πρέπει να σταθεί με το συνάνθρωπό του, επειδή η ικανοποίηση που θα λάβει είναι ανυπολόγιστη. ΑΦήνοντας  τη ζώνη άνεσης και τους φόβους μας πίσω, και με την πίστη στον εαυτό μας, θα δημιουργήσουμε ένα ευοίωνο μέλλον. Οι εμπειρίες, τα ταξίδια, η σχέση μας με τους άλλους ανθρώπους είναι μερικά μόνο από όλα όσα θα πρέπει να συνεχίσουμε. Ας οραματιστούμε το μέλλον και να παθιαστούμε με αυτό.



Σχετικά με τον Δρ Γιάννης Καλογεράκης
Ο Δρ Καλογεράκης γεννήθηκε στην Κρήτη το 1957. Πήρε πτυχίο, M.Sc. & Ph.D. από το Πανεπιστήμιο Strathclyde της Σκωτίας. Από το 1982 έχει εργαστεί σε διάφορες διευθυντικές θέσεις για τις εθνικές και πολυεθνικές εταιρείες στο Ηνωμένο Βασίλειο, Μ.Ανατολή, Ελλάδα και  Κύπρος. Ως συχνός κεντρικός ομιλητής σε διάφορα εθνικά και διεθνή συνέδρια και ως επισκέπτης καθηγητής σε διάφορα βρετανικά και ελληνικά πανεπιστήμια, έχει δώσει πολυάριθμες διαλέξεις και σεμινάρια σε διεθνές επίπεδο με έμφαση στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση για τη βιώσιμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων.
Το χαρακτηριστικό όλων των σεμιναρίων κατάρτισης του είναι η μοναδική ανθρωποκεντρική και ηθική προσέγγιση που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία 30 χρόνια επιχειρηματικής, διαχειριστικής  και προπονητικής εμπειρίας. Σήμερα, είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της JMK Ltd, με γραφεία σε Ελλάδα & Κύπρο και  ειδικεύεται στην Ανθρωποκεντρική Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού.




Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ή κάντε κλικ παρακάτω στα εικονίδια κοινωνικών δικτύων επιλογής σας: