Η αλήθεια για τα εμβόλια!!!


Ty & Charlene Bollinger



Θα φτάσω στο σημείο να πω ότι δεν έχει σημασία σε ποια από τις δύο πλευρές της συζήτησης σχετικά με τα εμβόλια είστε ή αν είστε στη μέση. Πραγματικά δεν έχει σημασία.Αυτό που έχει σημασία είναι αυτό.
Ότι είστε πρόθυμοι να δείτε προσεκτικά όλες τις πληροφορίες.
Απλά, εάν είστε πρόθυμοι να μελετήσετε τα γεγονότα, τότε δεν έχει σημασία ποια άποψη έχετε. Γι 'αυτό θα αποκαλύψω τα γεγονότα. Θα εξετάσω κάθε λεπτομέρεια.

Σε αυτή τη σειρά  των 7 ντοκιμαντέρ θα μάθετε :
  • Το ιστορικό των εμβολίων, καθώς και ακριβώς ποια εμβόλια βρίσκονται στο τρέχον πρόγραμμα CDC (Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Ασθενειών). Aνεμοβλογιά, ασφάλεια εμβολίων, τρέχον πρόγραμμα CDC.
  • Για να χρησιμοποιήσουμε τον όρο ενός μηχανικού, θα κοιτάξουμε κάτω από την κουκούλα, για να ανακαλύψουμε τι βρίσκεται πραγματικά μέσα ένα εμβόλιο.
  • Πρόκειται να ρίξουμε μια προσεκτική ματιά στην ευλογιά και την πολιομυελίτιδα και να ανακαλύψουμε τι ρόλο παίζουν αυτά τα εμβόλια στην εξάλειψη αυτών των δύο ασθενειών.
  • Θα εξετάσουμε λεπτομερώς συγκεκριμένα εμβόλια συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων MMR, DTaP, HPV και ηπατίτιδας Β.
  • Θα εξετάσουμε επίσης τα εμβόλια που ενδεχομένως είχατε ή σχεδιάζετε να κάνετε για να δημιουργήσετε ανοσία ενάντια σε μια δυσάρεστη γρίπη.
  • Θα βουτήξουμε βαθιά στο HIB (Αιμοφιλική γρίπη τύπου Β) και τα πνευμονιοκοκκικά εμβόλια, καθώς και την έννοια της κοινοτικής ασυλίας (ανοσία αγέλης)
  • Πρόκειται να εξερευνήσουμε κάποια θλιβερά θέματα, όπως το SIDS, το οποίο είναι σύνδρομο ξαφνικού βρεφικού θανάτου και σύνδρομο κλονισμού μωρού
  • Πρόκειται να διερευνήσουμε τα γεγονότα και την επιστήμη σχετικά με αυτά τα απαιτητικά ζητήματα.
  • Θα εξετάσουμε το ρόλο του CDC και το χρονοδιάγραμμα εμβολίων για να κατανοήσουμε καλύτερα τους παράγοντες με βάση τα συμφραζόμενα στη συζήτηση για τα εμβόλια.
  • Θα διερευνήσουμε επίσης τη φυσική ανοσοποίηση και θα διερευνήσουμε εναλλακτικές λύσεις που ονομάζονται ΟΜΟΙΟΠΡΟΦΥΛΑΞΗ, καθώς και το αμφιλεγόμενο θέμα των αναγκαστικών εμβολίων και της ελευθερίας επιλογής.
Κατά τη διάρκεια αυτής της συναρπαστικής σειράς 7 επεισοδίων, θα ταξιδέψετε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι ανακαλύπτοντας πληροφορίες που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας και
τη ζωή της οικογένειάς σας.

Θα ακούσετε απευθείας από 60 εμπειρογνώμονες, συμπεριλαμβανομένων των επιστημόνων σε όλο τον κόσμο, κλινικών γιατρών και ερευνητών που σας ενημερώνουν για την αλήθεια για τα εμβόλια

Σε όλη αυτή τη δίκαιη και ισορροπημένη συζήτηση γύρω από αυτό το ευαίσθητο θέμα ανεξάρτητα από τη θέση σας σχετικά με τα εμβόλια.
 
Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ που αλλάζει τις ζωές είναι για ΣΑΣ.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να μάθετε την αλήθεια...

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ 7  ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ  ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ 
«Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ»

Ευχαριστούμε το κανάλι Wakeup Cyprus για την μετάφραση και τον υποτιτλισμό των βίντεο...
Κάνοντας κλικ στο τίτλο του κάθε επεισοδίου μπορείτε να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας....










 




Σχετικά με τον Ty M. Bollinger
Ο Ty Bollinger είναι ένας ευτυχισμένος παντρεμένος σύζυγος και πατέρας, Christian, CPA, συνήγορος της ελευθερίας της υγείας, ερευνητής υγείας, πρώην ανταγωνιστικός bodybuilder, ραδιοφωνικός οικοδεσπότης, παραγωγός ταινιών ντοκιμαντέρ και συγγραφέας με τις καλύτερες

πωλήσεις. Αφού έχασε πολλά μέλη της οικογένειας στον καρκίνο (συμπεριλαμβανομένης της μητέρας και του πατέρα του), ο Ty αρνήθηκε να αποδεχτεί την ιδέα ότι η χημειοθεραπεία, η ακτινοβολία και η χειρουργική επέμβαση ήταν οι πιο αποτελεσματικές θεραπείες για καρκινοπαθείς.

Ξεκίνησε μια αναζήτηση για να μάθει ό, τι μπορούσε για τις εναλλακτικές θεραπείες για τον καρκίνο και την ιατρική βιομηχανία. Αυτό που αποκάλυψε ήταν συγκλονιστικό. Υπάρχουν άφθονα στοιχεία που υποστηρίζουν τον ισχυρισμό ότι ο "πόλεμος κατά του καρκίνου" είναι σε μεγάλο βαθμό απάτη και ότι οι πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες "εκτελούν το σόου".

Το 2006, μετά από σχεδόν μια δεκαετία έρευνας για τον καρκίνο, δημοσίευσε το "Cancer - Step Outside the Box" το οποίο (τώρα στην 6η έκδοσή του) έχει γίνει best-seller (πωλούνται πάνω από 150.000 αντίτυπα) και έχει χαρακτηριστεί ως "το πιο μάτι" άνοιγμα βιβλίου από το 1984. "

Το 2011, ο Ty συνεργάστηκε με τον συνάδελφό του, Dr. Michael Farley, για να εκδώσει και να δημοσιεύσει ένα επαναστατικό βιβλίο για τα φαρμακευτικά βότανα με τίτλο, "Ένας οδηγός για την κατανόηση των φυτικών φαρμάκων και την επιβίωση του ερχόμενου φαρμακευτικού μονοπωλίου." Συνεργαζόμενος με τον Δρ Farley για άλλη μια φορά, τον Οκτώβριο του 2012, ο Ty δημοσίευσε "Εργασία με τον γιατρό σας για τη διάγνωση και θεραπεία 27 παθήσεων με φυσικές και ασφαλείς μεθόδους."

Το 2013, ο Ty δημοσίευσε τους "Μνημειακούς μύθους της σύγχρονης ιατρικής μαφίας και των βασικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και το πλήθος των ψεύτικων ψεύτη που τους δημιούργησαν." Αυτή η έκθεση γράφτηκε για να βοηθήσει τους ανθρώπους να ξυπνήσουν από τον ύπνο τους, να τους βοηθήσουν να αποσυνδέσουν από τη μήτρα και να τους βοηθήσουν να συνειδητοποιήσουν ότι σχεδόν κάθε «επίσημη ιστορία» τον περασμένο αιώνα δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν «μνημειακό μύθο» που δημιουργήθηκε από εκείνους που θέλουν να μας ελέγχουν και να μας κρατούν κοιμισμένους, εξαπατημένους και υπάκουους. Στις αρχές του 2014, ο Ty συνεργάστηκε με τον Robert Scott Bell για να δημοσιεύσει το "Unlock the Power to Heal

Την άνοιξη του 2014, ο Ty και η σύζυγός του Charlene συνεργάστηκαν με τον Jonathan Hunsaker σχηματίζοντας το "The Truth About Cancer" και προχώρησε σε ταξίδια στις ΗΠΑ και συνέντευξη στους πιο γνωστούς γιατρούς και επιστήμονες σχετικά με τη φυσική θεραπεία του καρκίνου. Έφτιαξαν τελικά το ντοκιμαντέρ mini-series (docu-series) με τίτλο "Η αναζήτηση για τις θεραπείες" και "Η αναζήτηση για τις θεραπείες ... συνεχίζεται." Αυτή η σειρά εγγράφων προβλήθηκε από πάνω από 2 εκατομμύρια άτομα παγκοσμίως. Το 2015, ο Ty ταξίδεψε στον κόσμο για να πάρει συνέντευξη από περισσότερους γιατρούς, επιστήμονες και επιζώντες από καρκίνο και παρήγαγε το "The Truth About Cancer: A Global Quest" που προβλήθηκε τον Οκτώβριο του 2015 και τον Απρίλιο του 2016 και έχει προβληθεί από πάνω από 8 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Το 2016, ο Ty κυκλοφόρησε το βιβλίο "Η αλήθεια για τον καρκίνο", το οποίο ήταν συνέχεια της σειράς docu με το ίδιο όνομα.



Πηγή: 


Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ή κάντε κλικ παρακάτω στα εικονίδια κοινωνικών δικτύων επιλογής σας:

1 σχόλιο: