Γρηγόρης Πετράκος: Θέλω από σήμερα την Ελευθερία μου! Δεν θέλω να μας προστατέψετε άλλο! Αρκετά μας προστατέψατε


Γρηγόρης Πετράκος: Δεν θέλω να με προστατέψετε άλλο – Θέλω από σήμερα την Ελευθερία μου!
 

Δείτε το live του Γρηγόρη Πετράκου με τίτλο “Πρωτομαγιά 2020 στο οποίο περιέχονται λόγια που θέλει κάθε σκεπτόμενος πολίτης να πει!

Ο λόγος όπως λέει που πήρε την απόφαση για να το κάνει, είναι για να δείξει ότι δεν φοβάται να πει ελεύθερα την γνώμη του, το οποίο μας την έχουν απαγορεύσει τελευταία.


Στο βίντεο ο Γρηγόρης Πετράκου, εκφράζει την αγανάκτησή του στο σύστημα που κάνει την ζωή μας δύσκολη, ενώ θα έπρεπε να είναι ευκολότερη. Θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι διαφορετικά, αν το ήθελαν.


“Δώσαμε εκατομμύρια σε διαφημίσεις, μάσκες, μίζες, αποζημιώσεις… με τα οποία μπορούσαμε να χτίσουμε 10 νοσοκομεία με χιλιάδες γιατρούς” λέει ο ίδιος…  



Έρχεται τώρα μία παγκόσμια κρίση από αυτές που το σύστημα λατρεύει να εκμεταλλεύεται, αν όχι να δημιουργεί, και με την πρόφαση της ανθρώπινης υγείας και ζωής αφαιρεί τα δικαιώματά μας για αυτοδιάθεση και εργασία.
Τις θεωρίες συνωμοσίας δεν τις εικάζουμε πια τις ζούμε.
Αστυνομία μας σταματάει παντού και λογοδοτούμε σε αγνώστους για το πού πάμε.
Drones και ελικόπτερα πάνω από τα κεφάλια μας, μας εποπτεύουν.
H παιδεία και εργασία μας απαγορεύεται. Όχι για λίγο όπως μας είπαν, όχι για δύο εβδομάδες, αλλά για άλλες δύο, και άλλες δύο και τώρα για όλη την άνοιξη, και για όλο το καλοκαίρι και οι υψηλά ιστάμενοι μιλούν για ένα χρόνο και για δύο χρόνια, ώσπου να εμφανιστεί ένα εμβόλιο, που δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή.
Και εμείς σαν κακόμοιρα ανθρωπάκια παρακαλάμε για ένα επίδομα. Επίδομα σκλαβιάς, επίδομα που παίρνοντας το, νομιμοποιούμε την κατάλυση της ελευθερίας μας για να την κουτσοβγάλουμε αυτό το μήνα.
Έχετε καταλάβει τι διακυβεύεται αυτή τη στιγμή?
Υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να επιβιώσει οικονομικά, κοινωνικά και ψυχολογικά χωρίς να εργάζεται για μήνες για ένα χρόνο ή για περισσότερο?
Μας ζητούν να βάλουμε την ανθρώπινη ζωή πάνω από την ελευθερία μας
Μας πετάνε ένα μπαλάκι λες και εμείς με το να εργαζόμαστε σκοτώνουμε ανθρώπους.
Μας λένε ότι αυτό γίνεται για να μην καταρρεύσει το σύστημα υγείας.
Δίνουν λοιπόν δισεκατομμύρια σε κανάλια μάσκες εργοστάσια μίζες αποζημιώσεις και αέρα κοπανιστό.
 Με αυτά τα χρήματα θα έχτιζαν 10 νοσοκομεία 10.000 μονάδες εντατικής θεραπείας και θα προσλάμβαναν χιλιάδες γιατρούς, δεν θα αναλύσω το γιατί, έτσι κι αλλιώς η κρίση του κορωνοϊού είναι ένα παγκόσμιο φιάσκο για όποιον ενδιαφέρεται όλα αυτά υπάρχουν στο διαδίκτυο, προς το παρόν.
Και λέω προς το παρόν γιατί Facebook και YouTube επίσημα πλέον ανακοίνωσαν ότι λογοκρίνουν και αφαιρούν όποια γνώμη δεν συμφωνεί με τα επίσημα μέτρα του κράτους. Αφαιρούνται βίντεο και άρθρα από αναγνωρισμένους γιατρούς μαθηματικούς στατιστικολόγους και ειδήμονες απλά και μόνο επειδή δεν συμφωνούν με τους αντίστοιχους ειδήμονες που έχουν προσλάβει στο κράτος για να μας ενημερώνουν κατά πως θέλουν.


Στο δια ταύτα μιλάω για τον εαυτό μου και απευθύνομαι σε όλους.

  • ΔΕΝ θέλω επίδομα ανεργίας
  • ΔΕΝ θέλω ελεημοσύνη  και ΔΕΝ δίνω τον εαυτό μου να γίνει συνεργός σας
  • ΘΕΛΩ από σήμερα την ελευθερία μου και τα δικαιώματά μου
  • ΔΕΝ θέλω να με προστατεύσετε άλλο. Αρκετά μας προστατέψατε, μας διαλύσατε, μας ρίξανε στο φιλότιμο και τους ακολουθήσαμε. Φτάνει.
  • ΘΕΛΩ να ανοίξουν σχολεία και όλες οι εργασίες. Οι συμβουλές του κράτους και των ειδικών να είναι συμβουλές, όπως στη Σουηδία και όχι απαγορεύσεις, πρόστιμα και εξαθλίωση Κινέζικου τύπου.
  • ΔΕΝ θα φοράμε μάσκες εκτός αν το θέλουμε. Όποιος φοβάται έχει το δικαίωμα να μένει σπίτι του ή να φοράει μάσκα να κάνει εμβόλια να ανάβει λαμπάδες στον κύριο Τσιόρδα και ότι άλλο θέλει. Εγώ ΔΕΝ θέλω.
  • ΔΕΝ ανταλλάζω την ελευθερία μου με οποιοδήποτε άλλο αγαθό γιατί τότε δεν θα ήμουν άξιος για αυτήν την ελευθερία.
Όσοι νιώθετε έτσι δείξτε την αντίθεση σας.  Μην συναινείτε άλλο στον ολοκληρωτισμό. Αν αντιτίθεστε, το βλέπουν και φοβούνται. Αυτοί φοβούνται πιο πολύ από μας, γιατί είναι ανθρωπάκια, δίχως αγάπη με ένα τεράστιο εγώ, εμείς είμαστε άνθρωποι που νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον είμαστε πολύ πιο δυνατοί. 

Όταν όμως καθόμαστε πειθήνια και δεχόμαστε κάθε μέτρο σκλαβιάς και αυτό το βλέπουν. Το βλέπουν και συνεχίζουν. Συνεχίζουν όσο τους παίρνει 

Λοιπόν δεν τους παίρνει άλλο,  το παράκαναν. 



  • Θα βγαίνουμε έξω σε μεγάλες παρέες αν το θέλουμε, δεν θα σας ρωτήσουμε αν είμαστε τέσσερις ή πέντε φίλοι, δεν θα αφήσουμε τον πέμπτο σπίτι του, ανόητοι,  ε  ανόητοι.
  • Δεν θα κυκλοφορούμε με μάσκες σαν ανθρωποειδή εκτός αν το θέλουμε. 

  • Δική μας είναι η επιλογή. Εσείς μπορείτε μόνο να μας συμβουλεύετε. Εμείς σας βάλαμε εκεί που είσαστε. Δεν είστε κάποια ανώτερα όντα  απ’ τη φύση σας, αντιθέτως είστε κατωτέρα δίχως αγάπη και ψυχή.

Το χρέος μου το έκανα και θα συνεχίσω να το κάνω
 

Καλή πρωτομαγιά σας αγαπώ όλους Γρηγόρης Πετράκος


 
Ακολουθεί μήνυση ιδιώτη σε Τσιόρδα και Μητσοτάκη για τον Κορονοϊό



Πηγή: ellinotourkika.gr

Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ή κάντε κλικ παρακάτω στα εικονίδια κοινωνικών δικτύων επιλογής σας:

3 σχόλια: