Κοροναϊός: Πανδημία ή απάτη;


ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΑΛΛΗ ΜΙΑ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» Ή ΑΠΑΤΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥ Η1Ν1 ΤΟ 2009; 
Η ΠΑΝΕ ΓΙΑ …. «ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ»;;;;

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος…

Ελληνίδες και Έλληνες.
Με τα δημοσιεύματα που παρακολουθούμε την τελευταία εβδομάδα, είναι φανερό ότι γίνεται μία προσπάθεια σε παγκόσμιο επίπεδο, να τρομοκρατήσουν τον κόσμο με έναν άγνωστο όπως τον αναφέρουν «κοροναϊό».
Και φαίνεται αυτό, διότι είχαμε το πρώτο δημοσίευμα στις 17 Ιανουαρίου και ανέφερε για δύο άτομα που πέθαναν στην Κίνα από μία ιογενή λοίμωξη του αναπνευστικού, και από τότε ξέσπασε μία εντελώς παράλογη και δυσανάλογη προς το γεγονός ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ τρομο-κατάσταση, με δύο δημοσιεύματα περίπου ανά ώρα να αναφέρονται στον «κορονοϊό», μέσα στην ροή των ειδήσεων που δίδεται από τα μεγάλα ειδησιογραφικά πρακτορεία.
Θα πρέπει να γνωρίζουμε, ότι οι καθημερινές ειδήσεις που δημοσιεύονται από όλα τα ΜΜΕ, έντυπα, τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά, ηλεκτρονικά, προέρχονται από δύο ή τρεις βασικές πηγές που κάνουν την διανομή των ειδήσεων. Σε αυτή την ροή λοιπόν των ειδήσεων, δύο δημοσιεύματα ανά ώρα, αναφέρονται στον ΤΡΟΜΟ του άγνωστου «κορονοϊού».
Όλα ξεκίνησαν τον προηγούμενο μήνα όταν το πρώτο δημοσίευμα που δόθηκε σε παγκόσμια είδηση από το “Royter”στις 17 Ιανουαρίου έγραφε το εξής, που είναι για γέλια:
“Δεύτερο θάνατο, από ιογενή πνευμονία στην πόλη Βουχάν της κεντρικής Κίνας, προκάλεσε η επιδημία ενός μέχρι τώρα άγνωστου κοροναϊού, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές υγειονομικές αρχές”
Ακούστε τώρα γιατί όλη η πρόταση είναι για γέλια και δείχνει τους ΔΟΛΙΟΥΣ τρομο-στόχους που έχουν αυτοί που τα δημοσιεύουν. (με ιατρικά δεδομένα θα μιλήσουμε)
Αναφέρει καταρχήν δύο θανάτους από ιογενή πνευμονία, την αναφέρει ως ΕΠΙΔΗΜΙΑ και από ΑΓΝΩΣΤΟ κορονοϊό.
Οι άνθρωποι που πεθαίνουν από διάφορες ιογενής λοιμώξεις του αναπνευστικού (πνευμονίες) σε όλο τον κόσμο, είναι περίπου 1500 άνθρωποι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Αυτό από επίσημα στατιστικά του Π.Ο.Υ. (παγκόσμιος οργανισμός υγείας). Αυτό συμβαίνει δεκαετίες και ποτέ κανείς δεν το είπε ούτε επιδημία, ούτε πανδημία ανεξάρτητα από το αν προέρχονται από κοινούς ιούς.
Για να αναφέρεις την λέξη ΕΠΙΔΗΜΙΑ πρέπει οι θάνατοι στην περιοχή, να γίνουν πολύ περισσότεροι από τους συνηθισμένους και τους αναμενόμενους.
Αν δηλαδή σε ένα χωριό 100 κατοίκων πεθάνουν δύο άνθρωποι από μία ξαφνική πνευμονία, τότε είναι προς διερεύνηση, αλλά για να το πεις επιδημία, θα πρέπει να αρρωστήσουν από την ίδια ασθένεια και άλλοι.

Όταν όμως μιλάμε για την πόλη Β(Γ)ουχάν- της Κίνας, που είναι η πρωτεύουσα της επαρχίας Χουμπέι με διπλάσιο πληθυσμό από την Ελλάδα που πλησιάζει τα 20 εκατομμύρια, με περισσότερα από εκατό τεράστια Νοσοκομειακά συγκροτήματα, που σίγουρα πεθαίνουν καθημερινά από διάφορες ιογενής λοιμώξεις του αναπνευστικού περισσότεροι από 30 άνθρωποι, βάση πληθυσμού, το να αναφέρεις ΕΠΙΔΗΜΙΑ τους δύο θανάτους, είναι «ηλίου φαεινότερον» ότι ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΟΛΟΣ υπάρχει από πίσω.
Εδώ στην Ελλάδα πεθαίνουν χίλιοι άνθρωποι τον χρόνο από λοιμώξεις του αναπνευστικού, είτε ιογενής, είτε από γρίπη. Όλοι οι άνθρωποι όμως που πεθαίνουν στον κόσμο, έχουν ιστορικό με αναπνευστικά προβλήματα.

Κοινώς έχουν σακατεμένο ανοσοποιητικό

Για να αναφερθεί λοιπόν η λέξη «ΕΠΙΔΗΜΙΑ» και να κινητοποιηθεί μία χώρα σε ρυθμό «ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ», πρέπει πρώτον, οι θάνατοι να γίνουν περισσότεροι από τους συνήθεις και αναμενόμενους. Και σας τα γράφω ακριβώς με τις ιατρικές ορολογίες. Οπότε είναι σίγουρο, πως δεν υπάρχει «επιδημία» από δύο θανάτους.
Επίσης τον χαρακτήρισαν και «άγνωστο κορονοϊό» γι’ αυτό και «τρελάθηκαν» οι γιατροί που το συζητάμε, που πρόλαβε η Ρωσία ΜΈΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ να φτιάξει και «ΕΜΒΟΛΙΟ». Παίζει και αυτό πολύ στις καθημερινές δημοσιεύσεις θα το δείτε.

Καταρχήν για τους ιούς δεν βγαίνουν εμβόλια, αλλά και να πούμε ότι φτιάχνουν, ότι τον έχουν απομονώσει, δεν έχει μεταλλαχτεί και έχουν κάνει επιτυχημένες εργαστηριακές μελέτες και κλινικές δοκιμές και εμβόλια με «νεκρούς ιούς», σε περισσότερους από 1000 ανθρώπους για να βγάλουν τα ποσοστά ασφαλείας και παρενεργειών, χρειάζονται από 2-4 χρόνια.

Τώρα πως τα έκαναν όλα αυτά σε μία εβδομάδα, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

Εν τέλει πρέπει οι νεοταξίτες να μας περνάνε όλους για ηλίθιους. Μάλλον επειδή «κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια». Δεν εξηγείται αλλιώς.
Για μένα είναι ξεκάθαρο, ότι οδηγούν τον κόσμο προς έναν ταχύτατο ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ με το σενάριο του ΤΡΟΜΟΥ της «επιδημίας» που θα την πουν και «πανδημία». Όπως έκαναν και το 2009 με το άλλο τότε καραγκιοζιλίκι της «πανδημίας» του Η1Ν1.

Θυμάστε τον τρόμο που σκόρπιζαν τα κανάλια και οι εφημερίδες ;;

Θυμάστε ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είχε κηρύξει «ΠΑΝΔΗΜΙΑ»;;
Θυμάστε ότι οι γιατροί τότε αντέδρασαν σε εκείνο το «ταχύτατα» κατασκευασμένο εμβόλιο και αρνούνταν να το κάνουν;
Θυμάστε τελικά τι ανακοίνωσε ο Π.Ο.Υ. για την ….. «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» του Η1Ν1;;;
«Στις 10 Αυγούστου του 2010, ο Π.Ο.Υ. ανακοίνωσε πως ιός Η1Ν1 ολοκλήρωσε τον κύκλο του και η πανδημία έχει πλέον τελειώσει. Συνολικά, από την εμφάνιση της ασθένειας στο Μεξικό τον Απρίλιο του 2009 έως τον Αύγουστο του 2010 είχαν επιβεβαιωθεί σχεδόν 18.500 θάνατοι από τον ιό, σε 214 χώρες.
Αυτοί οι άνθρωποι είπε ο Π.Ο.Υ. πως πέθαναν εξ αιτίας του ιού Η1Ν1. Οι άνθρωποι όμως που πέθαναν στον ίδιο χρόνο, από διαφορετικής μορφής και αιτίας λοιμώξεις του αναπνευστικού, ήταν περί τις 400.000. Και 500.000 άνθρωποι, πεθαίνουν τώρα κάθε χρόνο, από διάφορες λοιμώξεις του αναπνευστικού.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥΣ;

Τώρα να δείτε που θα τρελάνουν τον κόσμο με αυτό το παραμύθι που το ξεκίνησαν στις 17 Ιανουαρίου από …… ΔΥΟ …. θανάτους και μπορεί να φορτώσουν σε αυτόν τον «κολοϊό» και τους 1500 ανθρώπους που πεθαίνουν κάθε μέρα από ΔΙΑΦΟΡΕΣ λοιμώξεις του αναπνευστικού. Ικανούς τους έχω να του φορτώσουν και τα … “τροχαία”.
  • Διαβάσαμε για καραντίνα στο αεροδρόμιο του Χίθροου.
    Για μάσκες που φόρεσαν σε εργοστάσια στο Μακάο.
    Για θερμικές κάμερες που έβαλε η Τουρκία στα αεροδρόμια.
    Για ετοιμότητα της Αμερικής μίλησε ο Τράμπ.
    Δημοσίευμα ανέφερε: «ήρθε στην Ευρώπη ο θανατηφόρος κορονοϊός».
  • Αρμόδιος στην Ρωσία είπε πως έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα για να προστατευθεί η χώρα από τον νέο κοροναϊό και ενισχύσαμε τους ελέγχους και στα 200 και πλέον σημεία εισόδου της χώρας.
  • Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) έκανε έκτακτη συνεδρίαση και προειδοποίησε εν μέσω φόβων, ότι ο νέος ιός μπορεί να μετατραπεί σε πανδημία.
  • Η Δρ. Maria Van Kerkhove του Παγκόσμιου Οργάνισμού Υγείας, δήλωσε σε συνέντευξη τύπου στη Γενεύη ότι έχουν δοθεί κατευθυντήριες γραμμές σε νοσοκομεία παγκοσμίως.
Και ενώ η πρώτη είδηση δημοσιεύθηκε για τους δύο θανάτους στις 17 Ιανουαρίου , κοιτάξτε τι γράφουν και μέχρι που έφθασε αυτός ο διαπλανητικός «κορονοϊός» που όπως φαίνεται δεν πρέπει να τον πηγαίνει άνθρωπος, πρέπει να πετάει και μόνος του.
«Ο ιός έχει εξαπλωθεί από την πόλη Γουχάν, στην Χουμπέι, στο Πεκίνο, τη Σαγκάη, το Μακάο, το Χονγκ Κονγκ αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ταϊλάνδη, τη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία και την Ταϊβάν».

Μα και να τον “έβρεχε” τόσο γρήγορα δεν θα πήγαινε.

ΜΟΝΟ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ…..!!!!!!
Όπως καταλαβαίνετε με αυτήν την ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ που σκορπάν, είναι σίγουρο ότι ετοιμάζουν έναν ταχύτατο ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ. Και τα σενάρια που ακούγονται για τον εμβολιασμό είναι δύο.
Το ένα είναι ότι αυτά γίνονται για να γεμίσουν τα ταμεία των φαρμακευτικών εταιρειών, αναγκάζοντας τις Κυβερνήσεις να παραγγείλουν δισεκατομμύρια εμβόλια, που τελικά θα είναι απλό νεράκι και τίποτα άλλο και έτσι με το τίποτα θα κερδίσουν δισεκατομμύρια οι εταιρείες.
Το άλλο σενάριο είναι πολύ τρομακτικό και λέει πως αυτό γίνεται για να εμβολιάσουν τον κόσμο με υδράργυρο, βαρέα μέταλλα, αλλά και νανοπομπούς που είναι στο μέγεθος μικροβίου και όλα αυτά σχετίζονται με το επίσης τρομακτικό σενάριο της μείωσης του πληθυσμού.

Εμείς εδώ δεν είμαστε για να σας πούμε τι θα κάνετε.

Τις αποφάσεις για το τί θα κάνετε θα τις πάρετε μόνοι σας. Εμείς σας ενημερώσαμε με στοιχεία και κάναμε μία ανάλυση αυτής της «επιδημίας» , όπως την βλέπουν και την αναλύουν οι ειδικοί. Όχι αυτοί οι ηλίθιοι Νεοταξίτες “ειδικοί” αλλά οι Έλληνες.
Δεν μπορώ να γνωρίζω τι στάση θα κρατήσει ΣΗΜΕΡΑ απέναντι σε αυτήν την κατάσταση ο Ιατρικός σύλλογος και η Ιατρική επιστήμη, με δεδομένο ότι οι γιατροί που εναντιώθηκαν το 2009 στον επιχειρούμενο και τότε γενικό εμβολιασμό της «πανδημίας» του Η1Ν1, σιγά σιγά παραγκωνίστηκαν και εκδιώχθηκαν από υψηλές θέσεις που είχαν, ως ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ για τους επόμενους. Γι’ αυτό δεν μπορώ να ξέρω τι θα πράξουν οι σημερινοί και υπό ποίο καθεστώς εργάζονται.

Επίσης δεν πρόκειται σήμερα να υπάρξουν Κυβερνήσεις που θα εναντιωθούν σε επιχειρούμενο εμβολιασμό, διότι η προηγούμενη Κυβέρνηση της Πολωνίας που δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς των φαρμακοβιομηχανιών τον Δεκέμβρη του 2009 και ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ του Η1Ν1, κατά μία «περίεργη» συγκυρία, χάθηκε όλη μαζί με τον πρόεδρο της Πολωνίας και την στρατιωτική ηγεσία της χώρας όταν έπεσε το Προεδρικό αεροσκάφος τον Απρίλιο του 2010 στο Σμολένσκ της Ρωσίας.
Οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν πρόκειται να σας πει κανένας αλήθεια και από την ταχύτατη εξάπλωση που παίρνει ένα τέτοιο γεγονός, που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν τρέχει έτσι, αυτό σημαίνει ότι:
ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
Ίσως για να μην προλάβει να αντιδράσει η Ιατρική κοινότητα, ή για να χρησιμοποιήσουν το δόγμα του “σοκ”.
ΘΑ ΔΟΥΜΕ Νέος κοροναϊός: Πανδημία ή απάτη;
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.com

Blanas Chrysostomos: Οι θάνατοι από πνευμονία στη Κίνα ανέρχονται σε 3.2-3,3 ατομα/ 1000.
Στα 20.000.000×3,2/1000/365=175 άτομα την ημέρα. Μέσα σε 10 μέρες από τις 17 Ιανουαρίου 1750 άτομα. Από αυτά δηλώσανε το 10% ότι είναι από τον”νέο” κορανοϊό.
Η Κίνα παίζει το παιχνίδι της Αμερικής μιας και η συγκεκριμένη επαρχία είναι τόσο μολυσμένη λόγω υπερσυγκέντρωσης εργοστασίων που επανειλημμένα οι κάτοικοι έχουν διαδηλώσει ότι πεθαίνουν από τον αέρα που αναπνέουν. Σιγά μη δώσουν οι Κινέζοι λεφτά για το περιβάλλον.
Ο κοροναϊός βολεύει όλο το σύστημα. Που θα ξαναχτυπήσει η Νοβάρτις κοντός ψαλμός αλληλούια.


Παρακαλώ διαβάστε το προσεκτικά τα στοιχεία είναι αδιαμφισβήτητα.
Μέχρι αυτή τη στιγμή 82.000 άτομα έχουν προσληφθεί από τον corona virus από τα οποία 77.000 στην Κίνα. Αυτό σημαίνει, αν δεν είσαστε στην Κίνα και αν δεν την έχετε επισκεφθεί πρόσφατα, πρέπει να αφαιρέσετε το 94% από τις ανησυχίες σας
Αν έχετε προσληφθεί από τον ιό, αυτό ακόμα δεν είναι αιτία για πανικό γιατί:
·         81% των περιπτώσεων είναι πολύ ελαφριάς μορφής
·         14% Των περιπτώσεων με λίγο περισσότερα συμπτώματα
·         και μόνο 5% των περιπτώσεων είναι σοβαρές.
Αυτό σημαίνει ότι και να προσληφθείτε από τον ιό, το πιο πιθανόν είναι ότι θα αποκατασταθείτε πλήρως.
 Η θνησιμότητα της άτυπης πνευμονίας είναι 10% , ενώ του COVID-19 - είναι μόλις 3,4%
Εκτός αυτού, αν κοιτάξετε την ηλικία αυτών που πεθαίνουν από αυτό τον ιό, η θνησιμότητα των ατόμων κάτω από 50 χρονών είναι μόλις 0,2%.   
Αυτό σημαίνει ότι αν είστε σε ηλικία κάτω από 50 χρονών και δεν μένετε στην Κίνα, είναι πιο πιθανό να κερδίσετε το κρατικό λαχείο ( Για το οποίο έχετε πιθανότητες 1:45.000.000)
Να πάρουμε τώρα μία απ’ τις χειρότερες μέρες μέχρι τώρα την 10η Φεβρουαρίου όταν 108 άνθρωποι στην Κίνα πέθαναν από τον corona virus.
Την ίδια μέρα
·         26.283 Άνθρωποι πέθαναν από καρκίνο
·         24.641 Άνθρωποι Πέθαναν από καρδιοπάθειες
·         4.300 Άνθρωποι πέθαναν από Ζακχαρώδη διαβήτη.
Επίσης
·         Τα κουνούπια σκοτώνουν 2.740 Ανθρώπους κάθε μέρα
·         Οι άνθρωποι σκοτώνουν 1.300 Ανθρώπους κάθε μέρα
·         Τα φίδια σκοτώνουν 137 Ανθρώπους κάθε μέρα
Όλα τα πιο πάνω αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει λόγος για περιττό πανικό. Μην παρασύρεστε από τις φθηνές προβοκάτσιες των media, σταματήστε να αγοράζετε οτιδήποτε φάρμακο σας κατέβει στο κεφάλι από τα φαρμακεία , μην αποθηκεύεται τρόφιμα λες κι έφτασε το τέλος του κόσμου!
Δώστε σημασία στην προσωπική σας Υγιεινή, με καλό φαγητό και ποιοτικές βιταμίνες διατηρήστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα ψηλά, και ζήστε την ζωή σας!
 



Πηγή: proionta-tis-fisis.com/


Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ή κάντε κλικ παρακάτω στα εικονίδια κοινωνικών δικτύων επιλογής σας:

61 σχόλια:

  1. Ειναι τουλάχιστον επικινδυνο να υπαρχουν τετοιες αποψεις που ωθουν τους συμπολιτες μας στον εφησυχασμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι τουλαχιστον ηλιθιο (σαν πολλα προβατα (ανθρωπινα)) να πιστευεται οτι λεγεται καθημερινα απο τον καθε πανιβλακα (δημοσιογραφο η μη)

      Διαγραφή
  2. Πολύ καλό!
    Αν μη τι άλλο σε προβληματιζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως ακριβώς το 1/45000000 είναι πιο πιθανό από το 1/500; Τι άλλο θα ακούσω;

    Quote:
    "Εκτός αυτού, αν κοιτάξετε την ηλικία αυτών που πεθαίνουν από αυτό τον ιό, η θνησιμότητα των ατόμων κάτω από 50 χρονών είναι μόλις 0,2%.
    Αυτό σημαίνει ότι αν είστε σε ηλικία κάτω από 50 χρονών και δεν μένετε στην Κίνα, είναι πιο πιθανό να κερδίσετε το κρατικό λαχείο ( Για το οποίο έχετε πιθανότητες 1:45.000.000)"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να δουμε εσυ πονηριδη; Το 1/500 που το ανακαληψες;

      Διαγραφή
    2. Στο άρθρο το γράφει...
      0.2% = 0.2/100 = 0.2 * 1/100 = 2/10 * 1/100 = 1/5 * 1/100 = 1/500

      Το έγραψα όσο πιο αναλυτικά μπορούσα, πιστεύω μπορείς το ελέγξεις και με ένα calculator ότι 0.2% = 0.002 = 1/500.

      Περιγραφικά, μεταφράζεται ότι ένας στους 500 πεθαίνει και ότι ένας στα 45 εκατομμύρια κερδίζει το κρατικό λαχείο.

      Διαγραφή
    3. Βασικά, ενώ διαφωνώ με το άρθρο, με ενδιαφέρουν τα μαθηματικά... Έχεις υπολογίσει την πιθανότητα κάποιος να πεθάνει αν είναι κάτω των 50 ετών γενικά. Η πιθανότητα που περιγράφει ο αρθρογράφος είναι κάποιος να πεθάνει ενώ α) είναι κάτω των 50 ΚΑΙ β) να μην είναι από την Κίνα. Αυτό δίνει ως τελική πιθανότητα 1/500x1/100000=1/50000000> 1/45000000.
      Κατά τα αλλά, ας προσέχουμε όλοι μας για να έχουμε την υγειά μας.

      Διαγραφή
  4. https://lm.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.kommon.gr%2Fkoinonia%2Fitem%2F2936-koronoios%3Ffbclid%3DIwAR3S5tbaKDcW8jUHa-LyW7INxGpRIUe7YVKDlaDJ8NOIoF1GbUooMWvM3m0&h=AT3-wGH8p0Ol9ze3dA2uJb84_a3WA92uP5_xrBghTehwUYGJ2w_ffEYq6ITpIwRAdYei1QpBEaMUFjSWgXXVXLzLwOF8sRxz7vhDGnZpHmV4KfNPj40NjgzUg5wWkZStK2BIMrIp0wZfzsHekUW8UJjRjb39cKJvniSUAFT8W8T2YIxMFKApESmnEH5vUKsfBkJz3T16T-fCjxZHjAItpM8hyBF_1unYixIuzQ-Ms58mSPinLiWuHg3FtTSiHAFzedGHTWaS3Urtf95lKd3iDm8YWSfZOdV5Y3NVM9jk8lIof2ZN9-tVQRPKbIx0pKoLOw5U04ABUvaYZv0vu5MkoVgub7s543psOeDeoBTJf7mfDEOG-K3gHtAZVwKif7ytYEuuyv83dzObZz8Nyea3K3BjyeILIfYttgI4Xs7Y7S5P6noECWK7eBekEvFHwpsHR9rPoiV8d-rlK7kVOoTZbj03yDqh1O-hHfro-59MsJwrT6SbHlveJR-pLjB5XWchnoz0C2dFI-PD1CZh3NN90vQZxcJ2-uuyhZZidZdgiasfli1TlIMu-kKbR-2A7QKPlS3No1D3g2Vpos00T4oXbmYd1nItoALz06EyPJvvn2LUvDpzzQBK6RAiocmhUuxr41u7YIbO8NWkCdg_2Fb_u_7RInR-NXbh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιμενετε ακομη στην αποψη σας ??? Αφηστε τις αλχημειες,γιατι δεν γινεται ξαφνικα να γεμισε ο πλανητης νεοταξιτες,ουτε και να τρελαθηκε ξαφνικα ολος ο πλανητης και παιρνει δραματικα μετρα προστασιας εναντι του θανατηφορου ιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιμενετε ακομη στην αποψη σας ??? Αφηστε τις αλχημειες,γιατι δεν γινεται ξαφνικα να γεμισε ο πλανητης νεοταξιτες,ουτε και να τρελαθηκε ξαφνικα ολος ο πλανητης και παιρνει δραματικα μετρα προστασιας εναντι του θανατηφορου ιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο που προσπαθείτε να αφυπνισετε τον κόσμο από την πιο επικίνδυνη απειλή που απειλεί την ανθρωπότητα, τις φαρμακοβιομηχανίες και τα ανδρείκελα τους, τα ΜΜΕ. Θα ήθελα επίσης να τονίσω πως τα προβατα δυστυχώς πάνε κοντά στον τσοπανο για ασφάλεια αλλά δεν ξέρουν ότι τα πάει για σφαγή για να κερδίσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εύγε τα συγχαρητήριά μου στον δημοσιογράφο ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι το σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημοσιογράφος; Μόνο σπορά θεωριών και τρόμου βλέπω.

      Διαγραφή
  9. Στην Ιταλία πως πεθαίνουν 200 και πλέον άνθρωποι ημερησίως;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και μόνο το γεγονός ότι ο καρακρετίνος που έγραψε αυτό το πράμα έχει εκλεγεί κάμποσες φορές βουλευτής, μας λέει πάρα πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αλλος ειναι ο βουλευτης απλα εχουν το ιδιο ονομα!καποια πραματα αληθευουν λιγο!

      Διαγραφή
  11. Congratulations. At last somebody has put a lot of thoughts into this crazy crises. I agree with you and somebody has to speak up. I read similar articles in France too. I know we are few in trying not to take everything for granted and to read between the lines. We are going to be highly criticize, for thinking differently, but this is fine by me. One thing is for sure, should they put a new vaccine on the market, I will pass. No thank you!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτή την αίσθηση είχα αλλά δεν μπορούσα, βέβαια, να την στοιχειοθετήσω τόσο καλά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια είναι η στοιχειοθέτηση;
      Μόνο θεωρίες και σπορά τρόμου...

      Διαγραφή
  13. Είσαι τουλάχιστον επικίνδυνος και έπρεπε τουλάχιστον να σε έχουν συλλάβει για τις ανακρίβειες που γράφεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΟΝΤΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΙΝ!ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ! ΠΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ? ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ? ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ??

      Διαγραφή
  14. μπραβο για τους προβληματισμους σου.ηταν απλο αν για οποιον εμπαινε στη χωρα απο τοτε που "παιζει ο ιος .του καναμε εγκλεισμο και ελεγχο δε θα φθανανμε σ αυτη την κατασταση.πραγμα που μπορει να γινει και τωρα!!!φυσικα δεν διαφωνω με τις οποιες αλλες σκεψεις εχετε κανει ,αντιθετα τις ασπαζομαι αλλα μπορει καποια φορα να φυγει ο ελεγχος στ αληθεια γι αυτο προτεινω τα μετρα σημερα αν και αυτη μου η σκεψη ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ "ΒΙΑΣΥΝΗ" ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είσαι για φυλακή με αυτά που λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα έπρεπε να συλληφθείς για τον σκοταδισμό που σπέρνεις. Οι Ιταλοί προσποιούνται;
    Όταν όμως αρρωστήσεις εσυ ή οποιοσδήποτε από την οικογένεια σου πάλι την δυτική ιατρική θα επικαλεστείς.
    Άντε κάνε παρέα με τις μανούλες του fb που αντιτίθενται στον εμβολιασμό.
    Άντε στην τρύπα σου γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μείνε σπίτι τρονολάγνε και εφοδιάσου με κωλόχαρτο!!!

      Διαγραφή
  17. "Καταρχήν για τους ιούς δεν βγαίνουν εμβόλια"
    Καλα, ΟΚ. Κλειστε το site.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όταν δείτε στην γειτονιά σας ασθενοφόρα και νεκροφόρες,(εύχομαι όχι) - θα σας απαντηθεί το ερώτημα εαν εχουμε να κανουμε με πανδημία ή απάτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εγώ νομίζω ότι υπάρχει και μία αλήθεια και μία υπερβολή... Σίγουρα κάποιοι θα κονομήσουν από τα εμβόλια.... Αλλά και σίγουρα υπάρχει κάποιο πρόβλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κέλλυ συγνωμη δλδ..παιθαινει ένας άνθρωπος σήμερα πχ στο νοσοκομείο κ λένε ότι είναι από τον κορονοιο..Κ εσύ λες ότι δεν είναι.. πες μου σε παρακαλώ πως μπορείς να αποδείξεις ότι δεν είναι.. Δώσε μου μια λογική εξήγηση..Όλοι μέσα είναι..Κ εγώ εμβόλιο δεν κάνω.Να πεθάνω να πάω στον αγύριστο αλλα όταν είναι να πεθάνω κ Όχι αφού θα μου φυτέψουν αυτοί έναν καρκίνο η έναν ιό..Σκεφτείτε λίγο λογικά κ δείτε τι γράφει ο άνθρωπος κ μην λέτε ότι σας κατέβει γιατί μιλάει με αριθμούς..Πάντα φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μιλάει ωραία τα νούμερα, τα ξέρει. Άλλωστε είναι ερευνητής. Εσύ αν πάθεις πνευμονία, ζήτησε τους να μη σου κάνουν τεστ κορωνοϊού, ή ακόμα καλύτερα κάτσε σπίτι σου γιατί αυτοί οι σαλντιμπάγκοι οι γιατροί και επιδημιολόγοι θέλουν όλοι το κακό σου και ο «ερευνητής» εδώ σου άνοιξε τα μάτια.

      Διαγραφή
  23. παγκοσμιοποιηση συμενει παγκοσμιοι πολεμοι βλεπω οτι το νοημα το εχουμε πιασει τελευταια λογια πριν τις πραξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ανορθόγραφο κείμενο, ανορθόγραφες σκέψεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Για τους flat earthers ποια είναι η άποψη σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΟΣ ΣΟΣ ΣΟΣ..Άρθρο βλακωδες και άκρος επικίνδυνο Άρθρο για όποιον το διαβάσει και το υιοθετήσει.
    Μόνο αυτό να πάρετε και να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται. Γράφει ο φωστηρας "Καταρχήν για τους ιούς δεν βγαίνουν εμβόλια"...

    Τιιιι? Το πρώτο εμβόλιο που κατασκευαστηκε ήταν κατά του ΙΟΎ της ευλογιάς. Άλλα εμβόλια κατά ιογενων λοιμωξεων?: ανεμοβλογια, ιλαρα, πολιομυελιτιδα, HPV, της γρίπης κτλ κτλ

    Επιπλέον πολλά άλλα τραγικά επιστημονικά λάθη μέσα στο παραλήρημα συνωμοσιολογίας και προσπάθεια παραπλάνησης του κόσμου.

    Ακόμα και αν ο ιός είναι κατασκευασμενος, (λέμε τώρα εάν) δεν πάυει να είναι υπαρκτος, εξαιρετικά μεταδοτικος και πολύ πιο θανατηφόρος από το κοινό κρυολογημα και τον ιό της γρίπης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πήγες?? Έχει κάπου πηγές?? Το να πάρεις στοιχεία που σε βολεύουν και να τα ενώσεις δεν το κάνει σωστό και τεκμηριωμένο άρθρο. Δεν συμφωνώ ούτε στην υπερβολή ούτε στο να κάνουμε εμβόλια χωρίς λόγο αλλά μέχρι στιγμής κανένα εμβόλια δεν έχει έρθει ούτε από Ρωσία ούτε από πουθενά και πεθαίνει κόσμος επειδή δεν προσέχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εκτός από αγράμματος δημοσιογράφος εισαι και ΒΛΑΚΑΣ. Σε ένα χωριό 100 ατόμων θα αρρωστήσουν και οι 100 με κοροναιο (επιδημία). Η πνευμόνια δεν μεταδίδεται και δεν έχει και καμιά σχέση με επιδιμίες . Βασίστηκα στο παράδειγμα σου για να δείξω στον κόσμο πόσο ηλίθιος και επικίνδυνος είσαι που γράφεις τέτοιες μαλακίες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η επιδημια δεν εχει σχεση με θανατους αλλα με την μεταδοτικοτητα και την εξαπλωση μιας ασθενειας. Δεν γινονται τετοια λαθη μεγαλε. Τραγικο αρθρο γενικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. τι λες τωρα.αλλο το οτι το εχουν ριξει οι αμερικανοι και αλλο το οτι δεν υπαρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τι ταινίες βλέπεις στα όνειρά σου,μεγάλε δημοσιογράφε;Έκαψες φλάντζα;Πόσοι πρέπει να τα τινάξουν για να σοβαρευτείτε επιτέλους;Κόψτε τις μαλακίες γιατί σας διαβάζουν και κάποιοι αυνάνες συνωμοσιολόγοι σαν εσάς που σας πιστεύουν και φέρετε την ευθύνη για την πιθανή εξάπλωση του ϊού .Σταματήστε τις ηλιθιότητες μη σκοτώσετε κόσμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πήγες,πηγες,πηγές. Δεν θα μπω καν στο κόπο να επισημάνω τα λάθη σας. Το άρθρο αυτό είναι άκρως επικίνδυνο. Μου το έχουν στείλει ήδη εφτά φορές σε Λινκ και φαντάζομαι έχει διαβαστεί από χιλιάδες κόσμο. Εσύ. Το 3% να υιοθετήσει αυτές τις απόψεις που μοιραζεστε φτάνει και περισσεύει για να κάνει πάρα πολύ μεγάλο κακό στη δημόσια υγεία. Ένα μόνο.. ευχαριστώ που ενημερώσατε ότι δεν βγαίνουν εμβόλια για τους ιούς... πρόσφατα έχασα πέντε φίλους από ευλογιά και άλλους δύο από ιλαρά γιατί προφανώς έχουμε ακόμα μεσαίωνα μέσα στον εγκέφαλο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πέστε μου ή κάνε μου μια ανάλυση για την Ιταλία αυτή τη στιγμή μετράμε πάνω από 1700 νεκρούς σε τόσο μικρό διάστημα. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1.700 θάνατοι σε πληθυσμό 61.000.000 με το μεγαλύερο ποσοστό υπερήλικων στην Ευρώπη...το 80% των θανόντων άνω των 70 ετών και όλοι με βεβαρυμένο ανοσοποιητικό (θα πεθαίναν λίγο αργότερα)

      Διαγραφή
  34. Μπορεί να είναι όλα αυτά εικασίες, αλλά είναι κ πιθανά σενάρια..παντως η προσωπική μου άποψη,είναι ότι ο ιός δεν είναι θανατηφόρος..δεν δικαιολογείται τόσος πανικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αφου "το εχεις" με τα νουμερα κε δημοσιογραφε, εξηγησε πως τουλαχιστον στην Ιταλια, πεθαινουν εβδομαδιαίως περιπου 800 ατομα απο απο αναπνευστικα προβλήματα (στοιχεια του παγκ.οργανισμου υγειας) και την τελευταία εβδομαδα τα εχουν τιναξει 1800οι;;; Ε; Ε; Για πες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τραγικός απλά... Το κλασσικό κείμενο χοντροκομμενης συνωμοσιολογιας μεψιγματα αλήθειας.... Αλήθεια στο σύμπαν σου όλοι οι διεθνείς οργανισμοι είναι στο κόλπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Φίλε Γιάννη
    Νομίζω πρέπει να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου.
    Επειδή δεν βλέπω ημερομηνία δημοσίευσης και τα δεδομένα της Ιταλίας έρχονται να σε διαψεύσουν.
    Και επειδή προσωπικά μίσησα από τον Η1Ν1 σου εύχομαι να μην βρεθεί στο δρόμο σου ο νέος αυτός ιός.
    Δεν ξέρουμε αν είναι απάτη ή πολιτική επιλογή ορισμένων οπαδών της μείωσης του πληθυσμού ή της διάσωσης του ασφαλιστικού συστήματος.
    Δυστυχώς όποιος παιζει με την φωτιά στο τέλος μπορεί να καεί και ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Παρεμπιπτόντως λίγες από τις απόψεις μου…ενδεχομένως να μην αρέσουν… από την τρέχουσα καθημερινότητα, επειδή στο ενεργητικό μου υπάρχουν αποθέματα πολιτιστικά ως επί το πλείστον, υπάρχει φως, που όπως όλοι οι συνάνθρωποι διαθέτουν έτσι κι εγώ δεν θέλω να το χάσω. Θέμα αντοχής αυτός ο αυτοεγκλωβισμός στο σπίτι για τον Παγκόσμιο πληθυσμό, που βάλλεται με πρωτόγνωρο, απάνθρωπο, δολοφονικό τρόπο από το ίδιο «ανθρώπινο» είδος, ενώ ο πολυποίκιλος πανικός, τρόμος, καραντίνα ολόκληρων κρατών και ανατριχιαστική ερημιά, κυριαρχούν στις Ηπείρους και στα πλήθη.
    Ένας ιός, κατασκεύασμα από μια χούφτα κακούργων του Πλανήτη, προκειμένου…, μέσω του κορονοϊού…, να προετοιμάσουν την ανθρωπότητα, την οποία ήδη επέβαλλαν σε ένα προπαρασκευαστικό στάδιο παράδοσης πνευματικών και υλικών αξιών …,(αυτό που ζούμε…,) και ως μεταβατικός ιμάντας θα μας οδηγήσει σε μια ν έ α ε π ο χ ή, την οποία, η Νέα Τάξη Πραγμάτων εδώ και χρόνια έχει ετοιμάσει.
    Ο αφοπλισμένος Παγκόσμιος πληθυσμός με τα μόνα «όπλα», που το σύστημα δεν έχει διαρρήξει, είναι της υπακοής στους κανόνες ασφαλείας, στην αντοχή και στην ελπίδα.., που κι αυτή, η ελπίδα, αν δεν έχει βάσεις και πίστη, γίνεται άπιαστη φρούδα…, πάραυτα ο Παγκόσμιος πληθυσμός οφείλει να αφυπνιστεί!! Η ανησυχία είναι μέρος της υγείας κι εμείς, μεγάλοι άνθρωποι καθώς είμαστε την έχουμε ανάγκη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Εγώ πάλι πιστεύω ότι ο ιός υπάρχει,είναι επικίνδυνος και πρέπει όλοι να λάβουμε τα μέτρα μας.Θα συμφωνήσω σε αρκετά με τον αρθρογράφο όσων αφορά τους νεοταξίτες και τις πρακτικές τους μόνο που κατά την άποψή μου στόχος τους δεν είναι ο μαζικός εμβολιασμός αυτή τη φορά,πάμε ολοταχώς για παγκόσμιο τσιπάρισμα με βιομετρικά στοιχεία και ιατρικό φάκελο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ολοκληρη η επιστημονικη κοινοτητα εχει σκύψει πανω απο τον φοβο των πιθανολογουμενων εκατομμυριων θανατων, κι εσεις μιλατε για θεωριες συνομωσιας? Δειτε εδω ενα βιντεο απο εναν γιατρο για να σας λυσει καποιες αποριες :
    https://m.youtube.com/watch?v=dNuGATathug

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μακαρι να ηταν κατι ανυπαρκτο και τεχνικα φουσκωμενο για να διημιουργηση πανικο...αλλα δυστυχώς ειναι πολυ επικυνδυνο... ΠΡΟΣΟΧΗ !!
    https://youtu.be/etH1WhgVSJ8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Άπλα ΤΡΑΓΙΚΟ. Μπακάλικα νούμερα σήμερα είναι 22 Μαρτίου .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή